четвртак, 14. фебруар 2013.

Venera31Mars47








Molimo parove da postave svoje komentare o ovome paru,mi lično nemamo mnogo saznanja vezanih za njih ali po vašem pisanju treba im dati svoju stranicu na blogu!!!

421 коментар:

  1. Mi smo dali svoj komentar tamo na dodavanju ovde ostaje samo da otpevamo gang bang style :))))

    ОдговориИзбриши
  2. Trebali ste sliku iz spa da im stavite gde jase sipku to je pravo stanje stvari

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sving parovi crna lista31. јул 2013. 14:25

      Sada smo pogledali,to im nije profilna slika a druge ne možemo videti :)

      Избриши
    2. evo i nova slika na smokvi je pravo stanje stvari,raspali kombi .Te slike su stavljali i pre raspali kombi,djubriste,deponije s tim slikama vam porucuju da ste vi djubre i pisali su takve uvrede u inboks a onda kad promenite sliku iznad vase stave slike djubreta.Razlog je sto nemogu da pariraju to jest ta zenska osoba i onda pogube razum.

      Избриши
  3. Sving parovi crna lista31. јул 2013. 14:27

    Venera31mars47 i Zescimocna su isfrustrirani zbog nekog a svi znamo zbog koga i sta ih jebe.Ciji su klonovi i sta ih mucu nama koji smo duze tu nije tesko razumeti situaciju.

    Избриши

    mica28. јул 2013. 22.10
    Citam njihov komentar i ne verujem,spominju neke pacenike a oni su zajedno sa mocna i zesci profilom najveci pacenici na sajtu sto se moze videti po ponasanju i delovanju na sajtu.Tacno se vidi isfrustriranost koju ste spomenuli.

    Избриши

    mare28. јул 2013. 22.25
    Hahahahaha cudi me dosad da se nisu u crno ofarbale ako me razumete hhahahahhaaha

    Избриши

    Анониман28. јул 2013. 23.57
    Razumemo te:)). "crnka" im nabacila komplekse do jaja

    Избриши

    9 ipo nedelja29. јул 2013. 01.54
    Nema takvih kao crnka,ni blede kopije ne postoje ;)

    Избриши

    kg par31. јул 2013. 15.54
    Ti venera i mars prvi napadaju i provociraju a onda se foliraju kako su finii ne diraju nikog sve njih neki pacenici gnjave.

    Избриши

    Анониман31. јул 2013. 16.04
    To su te kretenske fore koje koriste sneki38 i ostali polusvet iz kluba spa intimo.Javno se svi prave fini i nije im jasno o cemu se radi,a provociraju stalno.

    Избриши

    Анониман31. јул 2013. 16.07
    I oni su sitna buranija i neznam sto pisete o njima bez veze koga oni zanimaju i ko se upoznaje s njima?Neinteresantni skroz

    Избриши

    marko sanja31. јул 2013. 17.06
    Mi smo im otvoreno rekli da nam se ne svidjaju i mi smo dobili od njih neko
    proseravanje kao njima stize 200,300 poruka dnevno to govori o njihovim izgledu.Naravno da smo ih naduvali sve mozemo podneti al takve baronije i uobrazenstinu nicim izazvanu nemozemo.Oni su od nas proglaseni za najvece lazive i jos nose tu titulu.200 poruka dnevno ne dobijaju ni oni vrhunski parovi a kamoli oni.Od svega toga nema nista samo neki kompleksi i pokusaj uzdizanja jer imaju zarku zelju da budu popularni al im ne ide.Ubisto vreme u svom besu provociraju te jace parove kakvi i sami zele da postanu.Sve je to pateticno i bolesno

    Избриши

    Анониман31. јул 2013. 17.13
    Neznam o kakvom softu je tu rec kad je ta dama ucestvovala u gang bangu u spa intimu,ja kad sam pitao ko je ona receno mi je profil eva31.

    Избриши

    Анониман31. јул 2013. 17.16
    Pa soft gang-bang,po njima valjda ne više od 15 muškaraca je soft gang hehehehheheh

    Избриши

    Анониман31. јул 2013. 19.04
    ahhahaha hahaha ahhaaahaaahhhaaaaaaa. bravo za komentar

    Избриши

    pedja31. јул 2013. 20.07
    soft gang novi smer u svingu hehehehe

    Избриши

    bubamara31. јул 2013. 20.42
    Imaju profil nemogu sad se setiti kako se zove al cu pronaci i javiti vam,profil isto iz smedereva sa kojeg hvale sebe i pisu da su venera31mars47 par u TRENDU?!?!?!:))))))Kad smo pitali sta to znaci dobili smo odgovor u stilu pa placaju standard clanstvo stalno i stalno su online hhhahahahhaaahahaha i onda krece pa trebate ih upoznati necete se pokajati hhhahaha.Oni sa svog ne pisu nikom al zato sa laznog udri po reklami ma haos.

    Избриши

    Анониман31. јул 2013. 21.14
    Opa Eva gang bang styl.....Eeeeeeevaa sexy lady opa gang bang styl :)

    Избриши

    Анониман31. јул 2013. 21.51
    hhhhaaaahahhhaaahha kralju koji god da si ovo ti je najace!!!Gang bang style hhhaaahhhaa

    Избриши

    Sima31. јул 2013. 21.53
    Zaboravih da se potpišem :)

    Избриши

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sving parovi crna lista31. јул 2013. 14:35



      Анониман16. јул 2013. 01.02
      neverovatno kako svi u startu znaju da im negativne komentare pisu neki pacenici koje su oni odbili,svi imaju istu pricu.Svi su na isti kalup.Ah..jadne i vecite zrtve tudjih sujeta .c.c.c. O boze....dodje ti da povratis.

      Избриши

      Анониман17. јул 2013. 13.25
      Slike grupnjaka su odmah obrisali cim su videli crnu listu,jos jedan dokaz da nesto kriju,da se lazno predstavljaju,lazu o svojim iskustvima.Oni sto je meni upalo u oci je to da svako druzenje fotografisu,ukoliko su stvarno njihove slike.To se nikako ne uklapa u njihovu pricu o malo iskustva,softu i slicno.Parovi koji se tako predstavljaju obicno to ne rade,a pogotovu da po druzenju trce na sajt da te slike objave.Druga stvar,osvrnucu se na njihovo glumljenje nivoa,visina i sl,nikad ali nikad kod parova koji su stvarno neke visine i nivoi da se tako izrazim necete videti slike druzenja,to se kod njih ne objavljuje ,videcete samo njih dvoje i to je to.To su cinjenice.

      Избриши

      Kristina kupacica17. јул 2013. 13.59
      Malo nam se mišljenja razlikuju :) Npr sanjaexbgd je par koji svako od swingera može samo da poželi i stvarni su swingeri a kod njih u albumu ima slika sa druženja ...Ako hoćete dalje,još jedan primer su parzaswingNS,isto vrh par koji se samo moze pozeleti pri tome ne mislim samo i jedino na fizički izgled nego kompletan sklop,izgled,maniri,ponašanje,stav,kultura i opredeljenost a oba para imaju slike sa druženja....Razlika je što pravi parovi ubace sliku sa druženja radi sebe i svojih prijatelja a lažnjaci i ostali zbog nekakvog dokazivanja...

      Избриши

      Анониман17. јул 2013. 14.30
      Ok to je vase misljenje,poznajem parove kakve sam naveo i znam da to nema sanse da se desi,da se slikate sa njima i stavljate po sajtovima nit kod njih ima takvih slika.Cak vam to i naglase kad se upoznate tako sam zapamtio i prostudirao taj profil licnosti.Slazem se da pravi swingeri stavljaju slike zbog sebe,a ne zbog hvalisanja.

      Избриши

      Анониман17. јул 2013. 17.53
      Ako su jako izbirljivi,traze par za soft,otkud onda onolike slike na profilu iz grupnjaka?I zasto su onda stalno na sajtu traze par a vec imaju drustvo???Mislim da njihova prica ne pije vodu,nemozes govoriti to a staviti na profil slike gde si u grupnjaku i onda iznova traziti nove parove.Postujem parove koji kazu mi volimo vece drustvo,druzimo se svaki vikend u 6,8,10,a ne ove folirante.

      Избриши

      Анониман20. јул 2013. 15.55
      Eva31 ili venera31mars47. sa najnovijom slikom na profilu na swing klubu su nam pokazali i dokazali ko su i kakav je to nivo .Slika u spa intimu na Novom Beogradu jos drzeci se za sipku dokazuje tvrdnju o KUD idijoti storiji ,o softu i izbirljivosti nema ni govora.

      Избриши

      Kristina kupacica20. јул 2013. 15.58
      LAJK za komentar :)

      Избриши

      Анониман25. јул 2013. 23.27
      i ta slika je nestala ubrzo,izgleda da je crna lista uticajna jako,admine svaka cast

      Избриши

      Анониман25. јул 2013. 23.29
      Samo sad su postavili jos goru,da li i vi vidite intermeco i njihovu prijateljicu na veneramars eva31 profil slici?O boze pa oni ajde sto du prepotentni i neupotrebljivi sad su i zarazeni ko zna cime.

      Избриши

      Избриши
    2. hahaha isfrustrirali ih i ljubavnicibg zbog njih su mocna i zesci isli u sumu da se slikaju da glume egzibicionizan:)))))I venera31mars47 isto pizde zbog njih zbog slika s kojima su optereceni,a ljubavnicibg su vrh imaju najbolje slike i nemoze niko da im pridje po tome.Mogu samo da mastaju o tom nivou kakvi su ljubavnici bg hehehe i ona je crnka,crnke ce im doci glave.

      Избриши
    3. O tom vrhu mogu da sanjaju samo,nemam pojma sto su slike vazne toliko ali ako jesu onda ih Ljubavnicibg razbijaju po tom pitanju.Neznam kako se oni usudjuju da kazu za njih nesto ruzno pogotovo za godine.Oni ih ne kriju,taj par je iznad svih njih pravi svingeri elita svinga kod nas,niko nemoze ni da im pridje a veneramars3147 onda zbog toga govore svasta,mislim stvarno.

      Избриши
    4. Zanemarite to sto pisu i govore veneramars,ko god je upoznao par Ljubavnici bg ili pak samo pisao sa njima recice vam sve najlepse o njima,veoma su omiljeni i kod mladjih i kod starijih parova.Ne slusajte budalastine isfrustriranih ljudi.

      Избриши
    5. hahahahaha haha hahaha to kad su mocna i zesci hteli da se takmice sa njima hahahaha .Oni se ne takmice to je sigurno vec uzivaju u tome sto rade.a farbanje u crno ocekujemo:))))

      Избриши
    6. Nismo upuceni u ta ogovaranja i ruzne price ako cemo realno ljubavnicibg su plafon nema dalje.Ovi sto se samoreklamiraju,pisu sebi komentare na sajtu,izigravaju doajene swinga,kraljeve su smesni naspram njih

      Избриши
    7. kakva pobuna zbog ljubavnika:))))) mi ih nismo upoznali al kad im pogledamo profil smrznemo se,najbolji profil na sajtu!

      Избриши
    8. nije valjda da se s njima preganjaju sa slikama???dal su oni normalni??:))))))Ovo je smesnije od onog kad su mocna i zesci jahali jedno drugo po sumi da pariraju njima:))))))a onda stavljali slike iznad njihovih da se pokazu :))))))))

      Избриши
    9. sad venera mars stavljaju slike za njima mozete pratiti ludilo uzivo na smokvi na najnovijim fotkama:))))))

      Избриши
    10. nemogu naci taj profil jel vi mislite na ljubavnici_bgd????

      Избриши
    11. hahahaha i na galerijama sad smo videli da su ljubavnici bg stavili novu galeriju cim udje uradice isto i veneramars odmah za njima:)))))))osim ako vide nase pisanje pa se postide hihihihi.I to sigurno galeriju na otvorenom kakva je i od ljubavnika to se zove takmicim se bezuspesno i pravim budalu od sebe ali nema veze:)))))))))))

      Избриши
    12. da profil je Ljubavnici_bgd

      Избриши
    13. sad nesmeju hihihihihijihihihi sjebasmo im takmicenje hehehehe

      Избриши
    14. Ma ti retardinjosi cekaju celu noc i dan da neko od ovih jacih parova promeni sliku na profilu da bii ubacili svoju iznad njihove,valjda to takmicenje tako ide jebem li ga:))) Valjda im je swing moto Moram se blamirati svaki dan jer sutra ce mozda biti kasno,iskoristi dan,carpe diem.:)))))

      Избриши
    15. axxaa znate da pisu sami za sebe da su par u trendu jer su stalno na sajtovima i placaju clanstva,mozda se tako taj trend odrzava mozda moraju slike da se rokaju iznad drugih sta mi znamo mi nismo u trendu:-)Mora neko da nas male i nebitne edukuje pa da i mi budemo u trendu i fensi par xexexe xexexe

      Избриши
  4. Анониман15. јул 2013. 23.10
    hahaha dosta parova ih je upoznalo i druzilo se snjima a jako su izbirljivi:)))))joj zemljo otvori se.:)

    Избриши

    gaga15. јул 2013. 23.12
    Sad nam je zao sto smo obrisali profil na swing klubu,poslali bi vam poruke koje su nam slali.

    Избриши

    Julijana Kresic15. јул 2013. 23.14
    Nas su zvali kod njih u goste,u nekakav hotel koji je u njegovom vlasnistvu,odbili smo ih bas zbog te ogromne razlike u godinama izmedju njih.Popizdeli jesu jer smo im i rekli da necemo jer je prevelika razlika u godinama posle njihov 4-5 poruka pa zasto,pa kako,pa jel znate ko smo mi...E sad ne mogu biti ni djubre,pa lagati,kada smo im rekli da je razlika u godinama razlog,prekinuli su da dosadjuju...

    Избриши

    Анониман15. јул 2013. 23.15
    Sa ovim pisanjem su sve rekli o sebi,prepoteni,bezobrazni,nikom se ne javlju prvi,oni biraju ne dozvoljavaju da budu izabrani .Sto je njihova masta ,al dobro.Lepo je mastati.

    Избриши

    Sving parovi crna lista15. јул 2013. 23.17
    Mogli ste samo slikati te poruke i bilo bi ok....
    Niko vam ne brani da napravite drugi profil tamo pa kroz neko vreme verujem da će te imati opet iste dokaze ako jesu takvi kakvim ih opisujete!!!

    Избриши

    Sving parovi crna lista15. јул 2013. 23.21
    Samo zbog prepotentnosti znate i sami da ne ubacujemo na crnu listu...Mora ih krasiti bar bezobrazluk,nekultura i materijalizam,da ne spominjem ostale prideve koji su "poželjni" za parove na crnoj listi...

    Избриши

    Анониман15. јул 2013. 23.30
    Jesu li oba komentara njihova il je prvi pisala mocna diva,nisu se predstavili te smo zbunjeni.

    Избриши

    Sving parovi crna lista15. јул 2013. 23.32
    Sa iste IP adrese su :)

    Избриши

    Анониман16. јул 2013. 00.48
    aha venera mars su se pronasli i u komentaru za nemocnu,a tako zovemo mocnaizesci

    Избриши

    Анониман16. јул 2013. 00.56
    Imaju jako malo prijatelja,samo 80:))))))))Jako su izbirljivi:)))))mi izbirljiviji par nismo videli:))))))))))Pa mi smo 14 godina u svingu pa ih ne poznajemo toliko,al je neko u prometu ju ju ju.:)))))))Il neko mnoooooooogooooo laze.

    Избриши

    ОдговориИзбриши
  5. e isti sneki38 lazu kako im stize gomila poruka inboks i to govori o njihovom izgledu ako se dobro se am to je dejan sneki38 pisao al drugacije nesto kao poznajemo gomilu parova i mnogo nam pisu to govori o nasem statusu.Onda te price poznajemo mnogo ljudi bla bla to je isto taj sneki38 stil.

    ОдговориИзбриши
  6. Lazu !!!svi do jednog za to !!!Pitajte ove normalne parove koliko parova upoznaju a reci ce vam iskreno.To su izmisljotine

    ОдговориИзбриши
  7. Neznam koji je njihov problem ,pitali nas za upoznavanje mi rekli ne kulturno,oni nam kulturno i uzvratili cak i zahvalili na odgovoru,da bi posle par dana krenuli sa provokacijama i glupostima.Ispada da jedan normalan drugi lud,jedan pise kulturno drugi provocira ili su oboje nenormalni.Nije nam jasno.

    ОдговориИзбриши
  8. Za mene je to lazan profil i tesko ce me neko ubediti u suprotno.

    ОдговориИзбриши
  9. Najpre da kažemo, profil je stvaran, kao i par koji stoji iza njega. Bili smo kod njih u Smederevu, pošto smo bili na proputovanju, da popijemo kafu, znatiželja nas je vodila ne bi li videli šta se iza svega toga krije!
    Zaista nam je odmah sve to delovalo sumnjivo, ali neka smo bili.
    Iz daljine (100 metara) izgledaju sasvim prihvatljivi, ali kad se približe...blagi bože. Moram odmah razjasniti, ona izgleda jako dobro, a on, pa recimo, kao kromanjinac ili neandertalac, sve u svemu, poenta je da zbog razlike u godinama, ona deluje kao da mu je ćerka. E sad, kako je napisano po pitanju njegovih i njenih godina to skoro da i nije tako, ali kad ih vidite, verujte da je lik sakrio najmanje desetak!!! Kakvu tajnu ta veza krije, zašto je objektivno izuzetno atraktivna žena u rukama jednog klasičnog deduskare nismo uspeli da rastumačimo ni nakon susreta.
    Uglavnom, njihova energija u upoznavanju se ne oseti, ne postoji, sve je delovalo kao rutinski poslovni sastanak, ili možda kao informisanje... Saznali smo da se matorcu teže diže (čitaj ne diže se uopšte) zato što jako puno radi, pa ga posao ubi, da ona još uvek traži svoju seksualnu orijentaciju, kao i da pomenuti g-din deduskara jako voli da fotografiše. Na naše pitanje da ne misli možda da malo preteruje sa tim silnim fotkama, koje sve izgledaju kao jaje jajetu, počeo je da menja boje, ali se valjda nekako iskontrolisao. Na pitanje vezano za soft-swing, ona je odgovorila, učinilo nam se da je g-din bio jako ljut što je ona bilo šta rekla na tu temu, da se njemu slabije diže, pa ako dama iz suprotnog para ne bude imala "koristi" od njega, nekako se moraš iz neprijatne situacije izvući. Zato je napisano da softaju(ona se ne softa to je sigurno)...
    Svakako da nam nije bilo po volji to što smo čuli, pa smo lagano krenuli da se odjavljujemo sa te kafe...još kad je lik počeo da nagvažda o spa štaletini u superlativima sve nam se smučilo...koga su sve tamo upoznali, kako ga je zaboleo prst od silnog fotkanja (ima verovatno već i artritis :)), kako su to tamo ljudi što po vodi hodaju i sličan repertoar nebuloza.
    Takođe, u štali su ih podučili na čijoj strani treba da budu u sukobu između 9iponedelja i sneki gorila deki....Rekli su mi ovo, rekli su mi ono, jbg da su ti rekli u bunar ti bi u bunar. Na pitanje da li je upoznao obe strane, kaže da jeste gorilu i da mu je to dovoljno, jer nema "Deki razloga da laže"...na pitanje da li mu je gorila otresao ženu, reče da "nije još", ali da je svestan da se i to jednog dana mora dogoditi.
    Šta reći...TUŽAN I BIZARAN PAR!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moram prokomentarisati vezano za gorilu dekija,njegove poruke u orginalu su sačuvane klikom na firefox gore levo pa klik na - save page as....I dan danas u kompjuteru imam orginalnu stranicu sa njegovom pretnjom i tu za normalne,svesne osobe nema ništa sporno,oni ostali nam nisu ni bitni :)

      Избриши
    2. ne softamo se ni mi al oni to nemogu da shvate em mator em softaju em ona bljak i trn su nam u oku bas neznamo sta cemo bez njih

      Избриши
    3. retko ko se softa kod nas hehehehe ali neeeeeee mi smo svi jurili veneru i tog marsa.Kakvi lazovi pa to je strasno.

      Избриши
  10. Sta reci...ocigledno da ovde pojedine persone imaju previse slobodnog vremena (citaj besposlicari) i veoma bujnu mastu.
    Mi, nasuprot njima, hvala Bogu, ostvareni u svakom pogledu pa nemamo razloga ni potrebe da ih uveravamo u suprotno.
    Ipak, "hvala na utrosenom vremenu i prostoru".
    Venera i Mars

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sving parovi crna lista4. август 2013. 14:12

      Nema na čemu,zadovoljstvo je naše...I drugi put....

      Избриши
    2. Imamo mi posla ali ne preterujuemo,da bi smo mogli zadovoljiti bracne partnere...
      Sada sam gledala na smokvi vasu galeriju,gde si Ti dedice?Nema te ni na jednoj slici :)

      Избриши
    3. ljudi sta vam pa dekica je sponzor,sta on ima da se slika:))))nemoj ste nekulturni:))))

      Избриши
    4. Besposlicari??????xaxaxaxaxaxa oni jbte jos malo zive na sajtovima .

      Избриши
    5. Nema na cemu,mi besposlicari cemo za vikend kao svaki do sada biti na raznoraznim desavanjima,zurkama,privatnim druzenjima,upoznavanjima,a vi zauzeti i ostvareni ljudi vatajte zjale i dalje kao i do sad po sajtovima,manekenisite se,smarajte,lazite,zabavljajte se sami sa sobom.Pozdrav od besposlicara sa Dedinja.

      Избриши
  11. Jedini besposlicari ste vi koji spavaju na sajtu i pored toga provociraju one kojima nisu ni crno ispod nokta.Vi se mozete praviti fini do besvesti ali i vi i mi znamo da to nije tako.

    ОдговориИзбриши
  12. Tesko da ste ostvareni u svakom pogledu ,da je tako ne biste radili to sto ste radili.

    ОдговориИзбриши
  13. Cuj na jednom,spavaju na dva sajta!!! non stop!!!

    ОдговориИзбриши
  14. Nema na cemu nama je bilo zaista zadovoljstvo pokazati gde vam je mesto

    ОдговориИзбриши
  15. Jaooo molim te oni nemaju potrebe,oni su se toliko primili s slikama po sajtu ubise se od manekenisanja, ne da nemaju potrebe nego crkose da se dokazu i pokazu ,ostvarene ljude boli tuki za takve stvari

    ОдговориИзбриши
  16. Dedica je u penziji,moze mu se da visi po sav dan na sajtovima ...

    ОдговориИзбриши
  17. dedica je ljut sto nemoze i druge dame da ima sem nje jbg dedice mi ostale nemamo cenu.

    ОдговориИзбриши
  18. A bice da je to problem dedi nije jasno kako to on ima mladu zgodnu damu a niko nece da se menja s njim osim manijaka iz spa,a manija ci iz spa nemaju bas mnogo da ponude osim ovih njihovih babuskera,a sta ce dedi baba?Deda hoce atrakcije a njega atrakcije nece.U tom grmu lezi zec,zato je deda neprijatan on je mislio kad udari reklamu svoje dame na sajt svi ce da lete kad ono mucak.

    ОдговориИзбриши
  19. Opet smo propustili nesto aaaa.Sto sinoc nismo bili tu da ih mi priupitamo nesto

    ОдговориИзбриши
  20. E tako vam je to veneramars kad ulazite nespremni u mini ratove,a oni vas pogube pre nego ste vi i poceli da ratujete:-) Zasto cackate ljude??Jel znate da ima parova koje ne treba da cackate nikad i nikako??Sto se ne upoznajete i druzite s parovima vec gubite vreme na budalastine koje su vas sad kostale??Sta vam treba da se kacite za nekog??I sta su vam uradili??? odbili su vas???i mi bi vas odbili necemo matorce i sta sad???Treba da kopamo oci jedni drugima??

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisu im nista uradili u tome je caka parovima poput venera31mars47 nemoras nista da uradis da bi te oni napadali,dovoljno je da postojis,da si normalan,razuman i oni odmah osete potrebu da te napadaju.

      Избриши
  21. Mi smo imali zenski profil jedno vreme nismo hteli da placamo pretplatu ,pisali su nam za upoznavanje tj zenskom delu jer su mislili da je solo z.I ova moja im kaze nije za upoznavanje,nije htela da objasnjava da smo par i njoj su pisali da im je pun inboks i dobijaju mnogo poruka dnevno za razliku od ostalih.Cela prica ide u smeru da ostali nisu vredni pomena pa ako si solo z treba samo njih da upoznas.Stavili ih u ignore nismo svadjivi a znamo dosta parova i to znate kakvih parova ima ovi veneramars su smesni.Lazu na kilo,250 poruka dnevno mozda su sanjali.Znam iz prica da je problem u godinama on ima oko 55 i onda ovi malo mladji parovi nece s njima.Mozda oni salju 250 poruka dnevno:)

    ОдговориИзбриши
  22. to znamo,za tu pricu da su oni naj naj a drugi su nista,samo ne znaju da se mnogi znamo medjusobno i te price uvek dodju do skoro svih usiju.

    ОдговориИзбриши
  23. julijana postavili su galeriju na smokvi samo za tebe ti si pitala gde je dedica na slikama a oni ti postavili neke stare slike da gledas:)))

    ОдговориИзбриши
  24. jel si zadovoljna julijana sad kad si videla dedicu???:))))))A o autenticnosti ni govora:))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ima jedna pesmica-Mom se dedi medj nogama njiše futrolica od pokojnog piše :)

      Ja stvarno nemam ništa protiv njegovih godina,nek je On živ i zdrav,da daa Bog da te godine svi doživimo zdravi ali bree,ne mogu da svarim DEVOJKU u kasnim dvadesetim i čoveka od preko 55 godina,to mi je fuuj,to mi je odvratno,bljak!!!

      Избриши
    2. fuj skroz al sta ces nekom je zivot majka nekom maceha neko je nesposoban da zaradi u zivotu pa mu je lakse da rasiri noge nekom dedi,a ja i ti julijana i ostale sposobne zene mozemo da nastavimo da zivimo i druzimo se sa zgodnim sexi frajerima.Nama se moze.

      Избриши
  25. jeste pise Nadamo se da su pojedini sad zadovoljni julijana oni to tebi nesto:))

    ОдговориИзбриши
  26. Sto se ne slikaju sa papirom,celo telo da se vidi?za njih koji vole da se slikaju to sigurno nije problem da resimi bar neke nedoumice.da bar znamo ko su ti sto nam pisu neprijatne poruke

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. necete dobiti autenticnost zato sto to nisu njihove slike,oni su kljakavi oboje i imaju neku zakljucanu galeriju gde su stvarno ovi a ove ostale su ukradene slike

      Избриши
    2. ocemo papir,ocemo papir:))Celo telooo

      Избриши
    3. mozda i dobijete papir:))) al mutno nesto il samo dve ruke koje ga drze:)))jer oni nisu oni:))))

      Избриши
  27. Riba na slikama cas ima sise ,cas nema sad su one bez sisa zakljucali pa se manekenisu s ovim vecim.Tesko ce se slikati autenticno oni,slike su fejk mozda je neka njihova.Ili je to il ribi rastu sise kad padne kisa a kad je sunce onda se smanje.

    ОдговориИзбриши
  28. odo i ja da ukradem neki sliku s neta da se napravim na ribu:)))

    ОдговориИзбриши
  29. slike su maxnute forsiraju se te iste slike obucena isto sve isto a kao nive to su negde maznuli a ove normalne su zakljucane ,ostrom oku nemoze da promakne razlika u izgledu

    ОдговориИзбриши
  30. Ma vidi se da je to ta riba , samo mesaju slike pre i posle silikona. Cas objave stare pa obrisu ili zakljucaju,cas ove sa silikonima ...
    U vreme pre skoro dve god kada smo se kucali,tj poceli, sa njima ..ona rece da je u drugom stanju ....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. slike nisu njihove maznuli su sa facebooka od para iz Argentine!!!!!

      Избриши
  31. jel i u stomak ugradila silikone onda???

    ОдговориИзбриши
  32. stvarno sta je problem slikati se sa potpisanim papirom?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sta reci o paru o kome se ovde toliko komentarise,osim da je na svoj nacin intrigantan.Pazljivo smo procitali sve komentare,pozitivne i negativne,ovakve ili onakve.
      Ima istine u svemu po malo,podaci im nisu bas sasvim tacni,sto nije za zameriti obzirom da zive u malom mestu koje nije Smederevo,da su vasnici hotela-nisu.Vlasnici su svog privatnog malog raja za zabavu.Ona je prelepa i veoma zgodna,on,sarmantni sedokosi gospodin koji u svojim pricama malo vise voli da ulepsa stvarnost,ali ne iz zlobe,vec kao svoju natkompenzaciju.Ko razume shvatio je.
      Da li su grudi prave,da li su od pre trudnoce, ili posledica iste,mislim da o tome ne treba trositi vreme i prostor za pisanje.Da li su prilikom upoznavanja rekli ovo ili ono,sa kime se druze,takodje mislimo da o ovome ne treba diskutovati na ovakav nacin.
      Nas koji ovo pisemo vezuje ljubav prema altenativnom nacinu zivota o kome ne mozemo slobodno pricati sa rodbinom,komsijama ili kumovima,pa zasto se ovde medjusobno pljujemo,ko je sa kim,ko je kakav,kakvo je sto,ovo nam,ne zamerite pocinje liciti na menjanje padeza,a ovde nismo zbog kurseva jezika.
      Poznajemo njih,a i neke parove koji su ovde prozvani.Mi licno nemamo sa njima nikakvih negativnih iskustava.Ako bi deo svoje energije koju ovde trosimo potrosili da budemo bolji ljudi,boli u onome sto nam prija,ako bi smo se izlecili od hipokrizije,nasoj maloj zajednici bilo bi puno bolje.
      Ako nam je Balkan geografska odrednica,ne mora nam biti karakterna osobina.
      Puno pozdrava svim istomisljenicima od V. i A.

      Избриши
    2. V i A su njihovi prijatelji ill oni sami pisu komentar,zena iz para venera31mars47 nikako nije jako lepa zena,cak i ono lepa je diskutabilno.Laz u startu,oni i ovde pokusavaju da se reklamiraju,a prijatelji V i A verovatno par u poznim godinama pa im venera jako lepa samo da opale nesto.Zena ima takve fizicke mane pogotovu na licu al necu da ispadnem seljak da pisem o tome.

      Избриши
    3. Prelepa i veoma zgodna samo u snovima,oni su pisali komentar a o onda i odgovorili.Kakav opterecaj nije vazno sve ostalo na prvom mestu mora pisati da je prelepa i zgodna xaxaxaxa jeste bas s onolikim nosem.

      Избриши
    4. hhhaaahhhaaa ovi bi kanda da ih opale pa udarili po slihtu joj ona prelepa hahahahahaha

      Избриши
    5. nije devet i po :)7. август 2013. 13:34

      ja nikako da shvatim sto ovi ovako reciti i fini parovi sto brane veneru i mars nisu tako pisali vlasniku spa,vlasniku swing sajta,sneki38 i ostalima da ih malo dozovu pameti??Da njima napisu nesto ovako??Ali ne,njih nece ili nisu kresnuli,to njih ne zanima javljaju se samo kad imaju korist od nekoga onda znaju da smiruju situaciju i svi reciti i obrazovani.To me zanimalo a zamislite nisam Sima uz devet i po nedelja.

      Избриши
    6. nije devet nego deset ipo :)7. август 2013. 14:06

      Takvim recitim osobama ne smeta kada Pedja,Sasa,Sneki i ostali nekoga prozivaju...Ali im smeta sto su sami pisali na vetar pa popisali sami sebe i sada vriste od muke ovde :)

      Избриши
    7. Ne zanima ih to,samo korist ,materijalna,seksualna i slicno.Hoce i oni da se ogrebu o dedu:)) 70% parova su materijalisti,foliranti i nedojebi.Ukljucuje se u sve po potrebi.

      Избриши
    8. ah s obzirom da zive u malom mestu koje nije smederevo jasno je da imaju neki palanacko seljaski sindrom kompleks,pokondirene tikve.

      Избриши
    9. Na dodavanju parova su pisali da znaju dosta parova a ivde da znaju malo,skroz drugacije price,jos jedan dokaz da su baroncine nevidjene

      Избриши
  33. Sving parovi crna lista6. август 2013. 11:08

    Ovde niko NIKOGA ne PLJUJE već se iznose činjenice,pljuvanje bi bilo da se osobe koje pišu ovde služe lažima! I sami priznajete da nije sve istina u pisanju venera31mars57....Dalje kažete da Vi lično nemate negativnih iskustava sa pojedinim navedenim parovima!? Sa kojim to parovima gospodo nemate loša iskustva?Sneki38?Dreamcouples?Alohaswing? ili su u pitanju blaži oblici fašizma i ludila poput parova "Mladi" ili "Par27i36"....Pametnima je dovoljno saznanje sa čime se ovi parovi služe u slučaju odbijanja ili neslaganja,kao što ste napisali-ko razume shvatio je...Žalosno je,stvarno je tuga i čemer jer SVIM navedenim parovima Balkan jeste karakterna osobina.Da im je samo geografska odrednica ili pojam,verujte da se o njima ne bi pisalo!!!!
    SVI od prvog do poslednjeg para su manje ili više zaslužili da se nadju na Crnoj Listi Swing Parova a Vi V. i A ste pozvani da iznesete činjenice i argumente,za psihološku analizu angažovani su ljudi koji su se školovali za tu oblast :)....Korekcija,nisu angažovani već volontiraju u ovom projektu proterivanja šljama,otpada,fašista,pedofila,drogoša i manijaka iz područja swinga i swingerskih parova!!!
    Vama svakako hvala na javljanju i komentarisanju :)

    ОдговориИзбриши
  34. Zasto onda taj par sa tako lepom zenom kako vi kazete provocira i gnjavi drugu jako lepu zenu???Hocete li nam to objasniti?Pri tom se ne poznaju osim sto ih je par sa tom drugom jako lepom zenom odbio?U cemu je tu problem??

    ОдговориИзбриши
  35. odbili ih za upoznavanje,razmenili par recenica i sad udri po njima koja je to fora?Tako smo i mi prosli s veneramars.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koliko je nas samo parova odbilo za upoznavanje da smo ko veneramars do sad bi rat izbio:))

      Избриши
  36. Hahaha...ocigledno da niste svesni o kakvim se osobama radi sa druge strane. Svaki par koji nas je upoznao ostao je u kontaktu sa nama (jer vredimo), a malo ih je. Razlog jednostavan, mi biramo-ne dozvoljjavamo da budemo izabrani. Vrlo smo korektni, kulturni i nadasve normalni, to znaju oni koji su imali zadovoljstvo da nas upoznaju i popiju pice sa nama. A koga smo mi to provocirali i gnjavili??? Koji par, koji profil??? Pa prica da zivimo u Smederevu...smesno! Da imamo hotel i pozivamo u njega-budalastina! No, da ne duzim, ocigledno da smo nekome trn u oku. Nasa je sreca sto smo za dve godine upoznali 7-8 divnih parova , sa nekima smo popili pice sa nekima se druzili, ali sa svima ostali u fantasticnom odnosu. Sami ce se prepoznati. Veliki pozdrav za par V. i A. koji nas ocigledno poznaje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve je to ok sto pisete venera i mars,samo bice da vi neznate ko je s druge strane.Vasa stvar kako vi vidite sebe,samo sto imate problem da svarite parove koji su bas takvi kakvi vi zelite biti i to se primecuje.Nema potrebe da se pise o kojim parovima je rec nezelimo da s tim skrecemo paznju na to i dovodimo vas u jos neprijatniju situaciju.Budite to sto zelite biti al ne dirajte oni koji su to vec odavno.Ruzno je a ponekad i smesno to sto radite na sajtovima.Mislite da cete na taj nacin se izdici iznad nekog?Ne ,samo nabacujete gnev na sebe od mnogih.Mi vam zelimo svu srecu i da se konacno jednog dana ubrojite u taj Vrh o kojem mastate.Lep pozdrav Majorka

      Избриши
    2. Znaju oni o kom profilu se radi neg se prave ludi sad a sigurno im nije svejedno.Mi ni nismo ocekivali da ce neko od parova sa crne liste da prizna ista od onoga sto se pise,oni ce svi terati svoje.

      Избриши
    3. Ovaj dedica izmislja tu Veneru,sta je vama!!!!!Zena ne postoji!!!!Profil je od Spa stetocina!!!!!To je neki dedica odabde!!!

      Избриши
    4. Neka njihova striptizeta?

      Избриши
    5. Ne gospodo nije vasa sreca sto ste upoznali samo 8 parova,to je vasa nesreca i povod da nas maltretirate i lazete o drugima.

      Избриши
    6. " oni koji su imali zadovoljstvo da nas upoznaju" ma daj idi leci se bre kompleksu bezobrazni,treba sramota da vas bude.

      Избриши
    7. normalni ljudi bi napisali kad vec spominju to da je i njima bilo zadovoljstvo upoznati te parove,a ne drugima bilo zadovoljstvo upoznati njih ,s tim su ponizili i to malo parova koje su upoznali i evo javno stavili im do znanja sta misle o njima.Drugima bilo zadovoljstvo da upoznaju njih STRASNO.

      Избриши
    8. to drugi treba da kazu za njih ,da vrede i da im je zadovoljstvo a ne oni samo,kakve dileje

      Избриши
    9. "Razlog sto su parovi koje su upoznali u kontaktu s njima je jednostavan oni biraju ne dozvoljavaju da budu izabrani" mi vecu glupost od ove nismo procitali ovde."Onda " drugima bilo zadovovstvo da popiju pice sa nama" da povratis!!!

      Избриши
    10. Kakva prepotencija u javnom komentaru mogu samo da zamislim sta pisu u pwt porukama.Mi smo par i spadamo u izbirljive parove ali nikako bezobrazne i uobrazene.Biramo naravno,ali nam je i drago kada nas neko izabere,toplo nam oko srca:))Svi smo mi ljudi i trebamo se ljudski odnostiti jedni prema drugima.Ako cemo se opterecivati s tim ko je lepsi,zgodniji,ko je visi a ko nizi nivo,ko ce koga da izabere mi onda nismo normalni svi kolektivno.Nama nije strano da prvi pisemo nekom i pitamo za upoznavanje,ne smatramo se manje vrednim zbog toga,to sto pisu venera31 mars47 da se nikom ne javljaju prvi je posledica nekih kompleksa.Niko od parova koji su stvarno vrh se ne ponasa tako,takvi su najnormalniji.Pouzdano znamo da ih retko ko zeli upoznati i znamo za neke kompleksaske poruke koje su slali.Odgovorno tvrdimo jer smo upuceni da VeneraMars ne zanimaju skoro pa nikog.Razlozi su pre svega soft,njegove godine,prepotentnost i bezobrazluk.Kao i svuda ,na poslu,fakultetu,okolini postovanje se stice i ovde,moras da ga zasluzis,veneramars nikako ne spadaju u te parove.Ako hoces da budes vrh nije dovoljno da budes zgodan,to mnogi kompleksasi nemogu da shvate.Budi covek i volece te.

      Избриши
    11. Veneru i marsa ne volemo:))tacno tako vrh parovi su svi do jednog normalni kulturni iskreni i ne umisljaju da su vrh,a vrh su hehehe al smo objasnili.

      Избриши
    12. Mi poznajemo par iz bgd koji je po nama vrhunski par,ona zgodna i stvarno lepa zena,a on smekerica.Njih kad upoznas oni se smeju,zajebavaju,mozes pricas o svemu sa njima ni na sekund nemozes da osetis u ponasanju da se nesto izdizu,sasvim normalni isto kao i par iz kg atraktivni a skroz pristojni i cool.

      Избриши
    13. ako mislis na G i O iz kragujevca oni su stvarno ekstra.

      Избриши
    14. steta sto nije bela lista da im navedem jedno desetak pravih vrhova da im vilice poispadaju

      Избриши
    15. necu kazem:))) ))))) salim se ,da G i O iz kg

      Избриши
    16. Sving parovi crna lista9. август 2013. 10:19

      Imate stranicu-Debata o crnoj listi....Na njoj možete slobodno pisati o čemu želite,pa i o extra parovima :)

      Избриши
    17. Neznamo dal smemo ,da se ne naljute sto ih spominjemo?

      Избриши
    18. Sving parovi crna lista9. август 2013. 10:44

      Na toj stranici nije strogo odredjeno o čemu se piše .... Nismo mi gadljivi na OK parove :)

      Избриши
    19. ajde onda svi nek na stranici debata o crnoj listi navedu ok parove.

      Избриши
    20. uh kakav zajeb ,sad ce da dodje sneki38 da napise sneki38:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))doajen:)))))))))))))))

      Избриши
    21. Sving parovi crna lista9. август 2013. 11:47

      HA HA HA HA HA HA Samo ako mu ne dozvolimo xixixixixi

      Избриши
  37. Sto ih taj par ne pita to nego vi Lilihip?I dalje se slihtate toj "drugoj jako lepoj zeni"?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. lepa je nisam zato stavio pod navodnicima samo sam naveo sta su napisali lilihip

      Избриши
    2. nemoras lihip da me SMS ujes i ujedas ceo dan.neodgovaram napiso sam sta sam imao

      Избриши
  38. predhodno ste napisali da poznajete 80 parova.Na dodavanju parova.

    ОдговориИзбриши
  39. kad smo vec ovde sto da ne pitamo,oni su nam prijatelji,mi nismo nikakve slihtare,a nismo ni slepi da ne vidimo sta taj par radi.

    ОдговориИзбриши
  40. Vama je neko trn u oku i to se jasno vidi na sajtu i sve sto napisete pisete uzalud veneramars.

    ОдговориИзбриши
  41. Svi mi biramo,niste nista posebno po tome.

    ОдговориИзбриши
  42. hahaha koji profil?kao naivni su pa neznaju.Oni neznaju a svi mi znamo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jasno se vidi ko im je trn u oku i ko ih iskopleksirao al to nije tema

      Избриши
  43. Jel venera31mars47 imao ovaj profil????
    Ako je to bio njihov profil pogledajte pažljivo godine a to je bilo 2010 god dopis na smokvi!!!

    breskvica25, M/Ž par, Ž: 32, heteroseksualna, , Ovan, M: 53, heteroseksualan, , Strijelac
    Datum slanja poruke: 8.08.2010. u 20:18
    Dodaj u listu prijatelja|Dodaj u Ignore listu

    ОдговориИзбриши
  44. da to su oni i onda oni nekom trn u oku deda od 60 leta

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa sta folira onda ovde da nije zvao u "svoj hotel"?????
      I odbili smo ih bas zbog razlike u godinama,kako im je tada na profilu stajalo 53 i neka je slagao za 5 taman je bio stariji od ženinog oca.....A sada im na profilu stoji da On ima 49 godina,jbt koja laž!!!!
      Ovo je bilo 2010 a sada bi po svim normalnim matematičkim proračunima trebao da ima minimum 56 godina....Ima On toliko,SAMO LAŽE DEBELO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Избриши
  45. Одговори
    1. Jedna mala ispravka,Ona nema ni sada 32 god...Pre 3 ili 4 godine kada su se pojavili na Smokvi nekoliko parova ih je odjebalo zbog razlike u godinama,pisalo im je da Ona ima 24 a On 53 pa je dedica malo korigovao i napisao da Ona ima 32...Garantovano da Ona nema ni sada preko 3 banke a On je odavno prevalio šestu deceniju....

      Избриши
    2. Poslao sam Julijani i Tread-stoun slikanu konverzaciju sa smokve,ako žele neka objave da se tačno vidi ko to bira i kako reaguju na odbijanje.Tada su bili par breskvica25...

      Избриши
    3. oni od kako su postali venera31mars47 poceli su da izigravaju nesto a imali su jos profila pre.

      Избриши
  46. jedva cekamo tu konverzaciju konacno neko ko cuva poruke

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Xi xi xi nije da ih nesto posebno cuvamo,nego ih ne brisemo a prateci ovu raspravu i ubedjivanje sa njihove strane da je sve izmisljeno o njima nismo mogli vise izdrzati a malo smo i kvarni,pustili smo ih da se duuuboko zaglave u svojim lazima,bas me interesuje kako ce sada ovo objasniti :)

      Избриши
    2. a ima jos predosecam?:-)

      Избриши
  47. Sving parovi crna lista6. август 2013. 15:57

    Ubacili smo slike,na molbu para koji nam je dostavio fotke prebrisali smo samo naziv njihovog nicka...Koliko smo shvatili ova druga slika je bila njihova profilna slika u to vreme?

    ОдговориИзбриши
  48. Ovako, po svemu napisanom ovde se istresaju pojedinci koji su umislili da su SWINGERI (pojedinac ne moze nikako da bude swinger, moze samo da bude grebator ili eventualno dojebnik). Neki par ih odbije i onda ga oni ovde ocrne pisuci najvece bljuvotine. Crna lista je odlicna zamisao ali ako bi se pisala ISTINA. O ovom paru je objavljena gomnila najobicnijih izmisljotina. Sta je problem ako su ljudi bili u Spa Intimo dok je to bio JEDINI sw klub u Beogradu??? Slikala se Eva na sipci!!! Pazi greha velikoga! Ne nego su trebali da odu u bibljioteku pa da se slika kako cita knjigu?! Greh je sto postoji razlika u godinama???!! Tacno postoji ali se ti ljudi vole mnogo vise nego vecina parova koje poznajemo i to je greh i razlog da ovde pljujete po njima?! Koji crni gang bang kad su ljudi SOFT swingeri? Te slike koji pominjete stalno pogledajte malo bolje, to su medju nekoliko najboljih galerija na swingklubu a to je zato sto covek zna da slika i slika sa ljubavlju, svidelo se to vama ili ne. Istina je da ljudi ne vole i ne zele pojedince kao i vecina parova s tim sto oni to mozda saopstavaju na grub nacin a nacin je taj jer svakodnevno dobijaju gomilu napada od pojedinaca i ako u profilu jasno pise...
    Itd itd...
    Ovaj par licno poznajemo i to sto i pljujete ovako neka vam bude na cast!
    Dakle, da bi ova lista imala smisla i ne bi bila poligon za osvetu odbijenim pojedincima, kontrolisite malo ko pise i sta pise.
    Pozdrav od ANONIMNOG para iz Beograda (posto su ovde svi anonimni)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sving parovi crna lista7. август 2013. 01:24

      Kao prvo,da bi Vas neko shvatio ozbiljnije trebali ste se predstaviti koji ste par,ovako se može samo predpostaviti da se radi o venera31mars47 koji brane sami sebe...Čak sve i da niste Oni,malo je šugavo braniti ih a nemati hrabrosti predstaviti se,može se samo zamisliti ko to njih brani..
      Ko ste Vi u opšte pa da odredite šta je istina a šta ne?Par nam je sinoć poslao sačuvane poruke razmenjene sa njima dok su bili breskvica25.U tim porukama je direktan dokaz da venera31mars47 LAŽU za sve šta su napisali!
      Druga LAŽ koju ste Vi naveli je da je spa intimo bio jedini swing klub u Bg-NIKADA nije bio SWING KLUB!Da bi neko mesto tj objekat mogao u opšte da ponese naziv Swing klub MORA pre toga ispuniti odredjene STANDARDE kojima spa intimo nije bio ni blizu-NIKADA!Šupa,rupa,magacin,birtija,kafana,štala,pedofilski klub,klub za distribuciju dopa,bilo kako drukčije samo NE Swing klub!!!
      Greh je ne razlika u godinama već to što joj On može biti DEDA,ne tata već Deda po godinama!Voli ga Ona!?!?!Voli njegove pare!!!
      I opet jedna laž da su svi anonimni koji iznose istinu o njima,čitaj pažljivo i ne laži!Nekoliko parova se predstavili,ovde ili na stranici-predlozi za dodavanje na listu!!!
      Vaš stil pisanja naas podseća na pisanje para koji mnogo bloguje na onom fašističkom sajtu swingklub.com a koji se nalazi na crnoj listi i zato tebi ova lista verovatno gubi smisao jer si i Ti na njoj!
      Da rezimiramo,može da joj bude DEDA...Ona voli njegove PARE a ne njega!Glume ludilo,maltretiraju,pljuju po drugim parovima itd a sada im je krivo jer SVI NORMALNI PAROVI koji su maltretirani i šikanirani na onom fašističkom sajtu su ovde dobili mesto i priliku da iznesu svoje mišljenje i stav!!!

      Избриши
    2. Kakve ti gnjile gljive koristiš u ishrani?!?! Ko to "svi anonimni"???
      Imaš preko 50 parova predstavljenih sa svojim nickom.Oni što se nisu predstavili plaše se VAŠE PLJUVAČINE na swingklub.com koji je na svaki mogući način dao podršku fašizmu,pedofiliji i manijacima!!

      Избриши
    3. Ma neee,trebali smo po dijaboli da napisemo svoje generalije iz LK da bi gospodin ljubitelj lika i dela FASISTE "Pedje i Gage-alohaswing-Egal Port" priznao da postojimo i da smo stvarni parovi!!!!
      Ma pederska posla,drogirani mozak pod uticajem rakije!!!!

      Избриши
    4. Nije mi jasno,posle svih gadosti koje su priredjivali na swingklub.com oni imaju obraza i morala da pišu ovde i drže predavanje ko treba,sme i može pisati na crnoj listi???
      Gospodo fašisti i pedofili,sa vaseg posranog fašistickog sajta ste proterali SVE NORMALNE parove koji su imali svoje mišljenje o manijacima,kretenima i koji nisu želeli da daju počast i podršku vašim stavovima i izjavama koje se ni ne graniče sa ljudskim normama već su duuboko ispod njih!!!!
      Anonimno branite par kojem više priliči da budu otac i ćerka.O kakvoj ljubavi izmedju njih Ti pričaš jb te maloumnog!Pa On kada je imao 35 godina ona je bila beba od godinu dana,alo bre manijače dva puta ćerka može da mu bude ili jednom unuka,kada se računaju godine.Ljubav da,kada se shvati da je Ona kupovna roba a On voli da troši pare na jeftinu robu poput nje....On je bre godište moje mame i sad treba sa njima da se upoznam FUUUUUUUUUUUUUUUUJ BREEEEEEEE dzukele prostačke i idiotske!!!!!
      Ja ću Ti se podpisati pravim prezimenom!
      Hoćeš i mene uvrstiti u lažnjake????

      Избриши
    5. Vama ljudi ovde treba pomoc psihijatra. Za par sati od komentara ste uspeli da saspete gomilu uvreda i da opljujete i nas SAMO ZATO STO SMO REKLI SVOJE MISLJENJE!!! Razmislite da li ste normalni???
      Skupili se dokoni i razocarani, zeljni osvete i sl i seru po ljudima sve u 16. Svaka vam cast! Mi necemo da se valjamo po blatu sa vama zato smo anonimni a i zato sto je ovde VECINA ANONIMNA. "Swing parovi crna lista" nesto nema tog nicka na swingklubu.
      Ne shvatate u kakvom ste apsurdu, pa svrha postojanja ovog ANONIMNOG bloga je pljuvanje po swingklub.com i Spa Intimo. Bolje da ste registrovali pravi sajt pa ga lepo odradili pa da svi predju kod vas jer ste bolji od swingkluba ili da ste otvorili swing klub bolji od Spa Intima pa da ljudi imaju gde da se zabavljaju.
      Znaci samo pljujete a new nudite alternativu.
      Jasno je da imate licne sukobe sa vlasnicima sajta i kluba koji su svrha vasg postojanja ali nije jasno sta se to tice bilo koga od nas????
      Pojesece vas silna mrznja...
      Bolje da ste napravili belu listu proverenih parova nego ovo hejtovanje.

      Избриши
    6. Sving parovi crna lista7. август 2013. 06:15

      Svrha Crne liste swing parova je baš kako i sam naziv kaže,pametnima dosta.Ovo ovde je mnog bolje nego nekakav avetinjski blog koji se porukama putem smokve distribuirao a inače na njemu su mogli pisati samo sneki38,intermeco,alohaswing i dreamcouples...Koliko treba biti glupav,izgleda baš kao Ti pa da se ne shvati da je ovo samo odgovor na nešto šta niko nije mogao da nadje a na kraju tamo je bilo pljuvanje,po gotovo jer je bio nedostupan svima!!!Ovde SVI MOGU DA PIŠU I KOMENTARIŠU a svakako da i SVI MOGU DA NADJU OVAJ BLOG!!!!JEL TI JASMO AMEBO ljudskog roda!?!?!?!
      Kakav crni apsur FAŠISTO NEDOJEBANI?!?!?Kakav apsurd vidiš u odbrani od napada????
      Šta,ne smemo da se odbranimo od napada spa intima i swingkluba????Ma nemoj,ko bi re ko ko bili se nado!!!Oni mogu da pljuju,napadaju,ponižavaju,lažu,prete čak i deci a mi ovde ne smemo iznositi činjenice,jeeel?Mnogo liči na FAŠIZAM-Stani mirno kad te tučem!!!!To je vaš sistem,odakle nam pravo da se branimo od genocida,odakle nam hrabrosti da uzvratimo na debilizam!!1!
      Šupci i govna,to ste Vi sa swing kluba i spa intima!!!!

      Избриши
    7. Pazi ovako, koji sukob imate to je vasa licna stvar a ovo sto ovako kocijaski vredjas ukazuje da ti je potrebna pomoc psihijatra. Ovde uvlacite ljude koji nemaju nikakve veze ni sa vama ni sa sajtom ni sa klubom SAMO DA BI STE SE SVETILI NJIMA. Nadjite se negde, potucite se ko ljudi umesto sto objavljujete ovde gomile neistina.
      Ova retorika FASIZAM, GENOCID... ukazuje da si neobrazovan jer koristis reci za koje pojma nemas sta znace.
      Znaci vas sukob je vasa stvar a uvlacenje parova koji nisu ni krivi ni duzni ili im je najveci greh sto imaju profil na nekom sajtu ili su posetili neki klub to je vec jako kvarno...

      Избриши
    8. Sta tome supljem drogiranom rakijasu nije jasno????
      Vama nije dovoljan dokaz kada potvrdi par i posalje dopis sa njima...Vama nije dovoljan dokaz kada par od pocetka do kraja isprica upoznavanje sa njima kao npr sunshineNS....Vama nije dovoljan dokaz ni za sve druge parove koji su na crnoj listi....Vama poruka pretnje sneki38 nije dovoljan dokaz....Vama je bre crna lista kost u grlu koja vam je zastala i sada becite oci,ne mozete da disete i funcionisete slobodno i manijakalno kao do sada!
      Na swingklubu pojedinih nickova nece NIKADA ni biti a neki se nece vratiti jer ne vole FASIZAM da osete na svojoj kozi.SVAKI par koji je mislio svojom glavom a po gotovo oni parovi kojima se nije svideo spa intimo MAGACIN alohaswing je izbacio sa sajta,nije smela jedna jedina rec da se napise protiv tog mesta za okupljanje seljacina iz splacina.Cim bi neki par napisao npr bili smo i ne svidja nam se u klubu pocinjale su da im stizu poruke upozorenja,pretnje i na kraju izbacivanje sa sajta!!!!

      Pitam ja tebe idiote DA LI JE LJUDSKI DOZVOLITI DA NEKO PRETI NECIJEM DETETU?????????

      ZIVELA CRNA LISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Избриши
    9. Sving parovi crna lista7. август 2013. 06:41

      Pa Ti drugi rečnik ne razumeš...Sa kočijašima mora kočijaškim rečnikom!!!!!
      Niko ovde nikoga ne uvlači u sukobe debilu,kretenu,idiote!!!!!!!!!!
      JEL TEBI MOŽE DA UDJE U TO MALO MOZGA DA SU PRVI O PAROVIMA NA NEKAKVOJ AVETINJSKOJ CRNOJ LISTI PISALI BAŠ GOSPODA IZ SPA OKRUŽENJA???????????????
      Jbt dijabola uspela da me iznervira......
      Alo bre zemljače,dirali ste prvi preko 50 parova,provocirali,maltretirali i šikanirali,ovde su se svi okupili i pišu o parovima koji su im došli preko glave!!!!!
      Iz inata nećemo da zabranjujemo nikome da piše ove čak ni pojedincima a jel znaš zašto?
      Zato što vas ljubitelje spa štale to mnogo boli i smeta!!!!

      Избриши
    10. Izbegava vešto odgovor a vezan za razliku u godinama,..........

      DEDA MOŽE DA JOJ BUDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Jel to laž??????????????????

      Избриши
    11. O,ja znam vrlo dobro šta je fašizam,po vama iz spa intima bi mogla da se napravi dodatna definicija!!!!

      Svi drugi manje vrede od posetilaca spa magacina.....

      Niža su bića od onih koji dolaze u spa štalu!!!!

      Svačije dete manje vredi od spa štale...........

      Svačija intima je manje bitna od posetilaca spa birtije...

      Svačiji odbrana od napada je nedozvoljena ako to nije posetilac spa rupetine!!!!

      Избриши
    12. Ma vaš mozak je šupalj kao cigansko korito,da vas podsetim na nekoliko parova koje ste ŽESTOKO NAGAZILI!!!

      R i LJ-vlasnike sacvetanacvet
      Kristijan-vlasnik PRAVOG SWING KLUBA U NS
      Swingerik
      Alphapar
      Rolingstones
      PaaarBg
      Milazarevci
      9iipoNedelja
      Dekameronka
      Swingcat1
      LadyO
      AnaMile
      Dabrilj
      Dinarica
      Novismo69
      EroticPar
      Par7576po
      Perverznibiseks
      Stvarnost42

      E vidiš batice to su samo neki od parova koje ste Vi šikanirali i ponižavali.Kada ste nagazili jedan par previše rodila se crna lista swing parova.Ovaj par tj naša malenkost vama neće oprostiti i navlačiti se sa vama kao što su to radili 9 ipo nedelja,Kristijan i RiLJ.....Ne,mi vam uzvraćamo svom silinom a Vi i dalje radite po svome :)

      Избриши
    13. Sta vas sve zajedno boli kurac kolika je razlika u godinama nekog para??? Koji ste vi ovde okupljeni moralisti sve zagoreli jebaci koje je blokirao svaki normalan par na svakom sajtu pa se ovde izdrkavate i to nazivate nekom slobodom, sloboda je to sto serete o ljudima bez veze.
      Ovde koristite neke nickove koji nigde vise ne postoje i to vam je kao niste anonimni. Biser je ovaj sa prezimenom dokazuje da nije anoniman hahahahahahaha
      Neverovatno! :-)
      Ovde bi se psihijatar usrao od posla.

      Избриши
    14. Nije bitno ko smo ali je mnooogo bitno da vama smeta iznošenje činjenica i istina o kretenskim parovima tj vama :)

      Избриши
    15. Hej Ti Balkanac sto delis savete ko sta i zbog cega treba nesto da uradi,dobio sam od Tread_stone tvoj komentar u celost,Dejan je dobio batine,Sasa buljavi je cak prosao i gore ali to njih ne boli koliko i gubitak zarade u swingu...Kada cu stati?Kada ja budem zadovoljan ucinjenim i postignutim.
      Swing,jel mozes da predpostavis koliko me zabole racQ za nekolicinu parova okupljenih oko spa intimo stale!!?!?!?
      Druzimo se sa normalnim parovima,iznenadio bi se koliko je to OGROMAN broj parova,čak i iz Beograda a Vi,sacica jada okupljena oko spa intimo manijaka,druzite se i dalje medju sobom...Vi normalnim parovima koji nisu ljubitelji lika i dela alohaswing i sneki38 ne trebate,niti cete ikada dobiti takvu cast da vas normalni parovi pozovu na zurke koje se organizuju po Beogradu,N.Sadu i drugim mestima...Nikada necete biti deo normalnog dela swing parova Srbije,po gotovo ne kada dajete bezrezervnu podrsku fasistima i dopovcima iz spa stale!!!!!!

      Избриши
    16. Zaboravih da napisem do kraja misao....Stacu kada budem zadovoljan ucinjenim i postignutim ili kada se izvinu na korektan i meni prikladan nacin i to kako ja kazem i zelim a ne kako oni zamisle!!!
      Kada se nesto od toga ostvari mi cemo se povuci iz ovoga makar to trajalo jos 5 godina.Posle toga neka se dogovore sa ostalima koje su nagazili i maltretirali kao i sa Autorom crne liste ...

      Избриши
    17. Oni pisu sugurno ko bi ih drugi branio?Smesni su,pola parova sa crne liste ne
      a nikakve veze sa spa i swing klubom.Al oni innjima slicni nemaju za sta drugo da se uhvate pa pevaju u krug istu pesmu.

      Избриши
    18. meni lici na dreamcouple proseravanje taj komentar

      Избриши
    19. ne bloguju vise tamo izgleda im zabranili sad hoce nama da ispiraju mozak ovde komentarima.

      Избриши
    20. Oni su jedan ljubomoran iskopleksiran i prepotentan par.Oni imaju problema sa tudjim galerijama,druzenjima,ljubavlju,uticajem.Pucaju po savovima polako i cekamo trenutak kad ce puci od zavisti i ljubomore.Normalan svet se ne ponasa onako na sajtu,to je bolesno.Pisati onakve poruke ,preganjati se sa slikama to je umobolno.

      Избриши
    21. hah isto ko nemocna tako i veneramars stavis sliku dupeta eto nje sa slikom dupeta valjda da pokaze da je njeno dupe bolje,stavis sliku orala eto ih njih dve puse sve u sesnaest na slici.Jos se secam kad se nemocna lomatala na stillama da se slika ko neki par,tako i ovi.Mi smo ih lozili jedno vece s drustvom stavljali tako slike na sajt iz zezanja hahaha ne da se primaju hahahaha eto venere odma za vama tesko ludilo a mi s neta neke slike nasli bzvz samo da ih przimo hhhaashaha ma smeh ljudi s njima.Njih i jos neki parovi zajebavaju to su bolesni ljudi .Nas dvoje smo pre dve godine usli u ovo i smucilo nam se.Ja 25 ona 22 i sad cemo mi sa venera i mars da se upoznajemo ne zanima nas i da su cisti ko suza ,a oni misle da ako je neko zgodan to je najvaznije a jel znaju oni kakva je moja Maja s 22 ko avion batice,bas mi treba neka venera i njen deda.

      Избриши
    22. axaxaxaxaxa xaxa puse sve u sesnaest na slikama axaxaxaxa moraju da pokazu da znaju i one to,a tek dupeta noge grudi sve je to predmet takmicenja de vi da pokazete sisu na slici da ne pokazu i oni xaxaxaxaxa to je izvaljeno odavno da su kompleksasi ,odavno su predmet sprdnje loze ih i drugi kad im dosadno,de ces bolje zabave na sajtu od nekoliko lozana.Mi smo to radili isto al sa profila para koji su nam prijatelji e jebali smo ih po ceo dan a ne bi mi da nisu punili inboks uvredama.

      Избриши
    23. to mocna i zesci su punili inbokse uvredama ,to znamo

      Избриши
    24. Zato vam taj par i zabranio da im ulazite na profil!!!

      Избриши
    25. Ziva istina ,s njihovog profila su preterali!!!!Svadjali se,zezali ove budale dok im prijatelji nisu promenili sifru!!!Sa tudjeg profila je lakse zar ne??Sto sa svog niste to radili???????????

      Избриши
    26. Lilihip predpostavljam?Pisu da im veneramars diraju drugu jako lepu zenu a ta zena nece ni da cuje za njih,promenila i sifru haos su pravili sa profila.Ova popizdela.

      Избриши
    27. Lilihip bi prve stavio na crnu listu nego obrisan im profil a sad neznamo koji su.

      Избриши
  49. Da to su oni i njihova slika,imali su i profil eva31 i breskvica25 i jos neke .Verovatno su doziveli neki stres tada:))) pa kad su otvorili profil veneramars poceli su da glume ludilo i da lazu da oni biraju ne dozvoljavaju da budu izabrani bla bla bla suplja prica.Istresirali ih ovi vrh i extra parovi pa poceli ljudi da se igraju toga te se i zaigrali.Ludilo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. na slici se lepo vidi kolika je kolike su joj butine,to je njihova slika,ostale ne.

      Избриши
    2. i u profilu im lepo pise da zenski deo ima 70 kg!!!!sad ce to promeniti verovatno:)))

      Избриши
  50. ma njih su svi odbijali jer su kako neko rece bizarni,ona je ruznjikava on mnoogo stariji sed cikica.Odbijali su ih i stariji parovi njegovih godina jer i te dame nisu nalazile nista interesantno u njemu o mladjima bolje da ne pisem odbili su ih svi do jednog.To je bio okidac verovarno za ovo sad ponasanje:-)Situacija je i dalje ista zato i kradu slike s neta jer zele da pokazu da se neko druzi s njima a slike s druzenja su ukradene.

    ОдговориИзбриши
  51. Vidi budale,šta nas zabole za razliku u godinama....E kreten,po ko zna koji put nije problem razlika u godinama već njihov bezobrazluk kada ih par zbog toga odbije a i izvini ali 30 godina muškarac stariji od žene ma daaj,bljak,fuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pa onda njihovo pisanje i ovde da oni biraju!?Sta to oni biraju kada je dokazano da ih parovi izbegavaju zbog razlike u godinama i bezobrazluka kao i lažima kojima se služe....
    Definitivno zaslužuju da budu na crnoj listi,potvrdilo je preko 40-50 stvarnih parova,e sad što te potvrde nisu vama dostavljene na uvid he he he he to vam mnogo smeta!

    ОдговориИзбриши
  52. Ne zaboravite i njihovu priču da su Oni sve naj naj a drugi da su šljam i manje vredni,verovatno zato što su ih odbili za druženje!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pazi ti njih nasli nas da foliraju komentarima,svasta.Zao nam je EvaMarsVenera al parovi vam pisu.

      Избриши
    2. Kako da zaboravimo to?:-) U novembru su nas pozvali na upoznavanje ja pristao zena nije bila tu.Kad je dosla kaze necu da se upoznajem s njima stariji covek jesi li ti lud?Ja razmisljam drugacije od nje odemo upoznamo se jos jedno novo prijateljstvo al zena ni da cuje.Kad sad to njima napisao popizdeli su jer sam par sati pre toga napisao da hocemo,doslo je s njihove strane do blage paranoje.Zasto sad necete?sve im objasnim izvinim se al uzalud.Oni umislili da smo odlucili u medjuvremenu da popijemo pice s nekim drugim parom pa ih zato otkacinjemo.Kad su krenuli bombardovanje S kim pijete pice,koga idete da upoznate,mi vredimo a vi cete piti pice sa drugim parom,mi tvrdimo da nemate skim da se upoznate da vredi,sljam,idijoti,moroni........,mi smo najvise trazeni na sajtu znate li bi koliko poruka mi dnevno dobijemo sto ne pitate taj par s kojim idete koliko njima poruka stize?To je trajalo i trajaloo dok nisu popili ignore.Posle me i zena zezala zbog njih kaze idi idi upoznaj ih jos jedno novo prijateljstvo idi upoznaj ludake:)))))

      Избриши
  53. xaxaxa odmah su neki pojedinci u pitanju il neko napada spa:)))))Nemaju sta drugo da kazu niti ce ikad reci nesto drugacije od toga.Uvek je neko drugi kriv.

    ОдговориИзбриши
  54. Sta nas zabole za parove koji idu u spa?Izbegavamo ih i to je to.Sto bi ih napadali?Prica im je debilna skroz.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. debilnije nemoze biti,da napadamo i dodajemo na listu nekog zato sto ide u neki klub?!?!Mi ne idemo i ne volimo parove koji idu u taj klub spa ,ali to je jako mali broj parova.Ne vidim razlog napadanju ,kad nas pitaju za upoznavanje odbijemo i to je sve.Nevidjena glupost.

      Избриши
  55. mozes 100 puta da napises u cemu je problem oni ce i dalje da pisu kako ih pojedinci napadaju,da je ovo zbog kluba i sajta i slicne gluposti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. konkretno nas dvoje neznamo ni gde je taj klub ni vlasnika,nemamo nista protiv toga,napisali smo jedan komentar za par zescimocna zato sto su nas vredjali i opisali sve.Nemamo nikakve sukobe sa parovima drugim sajtom i klubom.

      Избриши
  56. Ovo su ONI pisali sami za sebe,sad frka te se vade na pojedince i to sto su posetili klub.To nema nikakve veze sa razlozima za crnu listu

    ОдговориИзбриши
  57. Ma dajte ljudi sta vam je?U cemu je problem da vam na upoznavanje dodje covek od preko 60 godina?Da vam salju debilne poruke da ste sljam da njima stize 200 poruka dnevno.Sto provociraju,napadaju i vredjaju parove ma ajde molim vas pa po njihovom to je normalno!:)))To je swing u Srbiji i oni su sasvim normalni baahhhaaaaaahhas

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hahaha ko i ovi iz spa sve omladinci svi slagali za minimum 15 godina,sve dede

      Избриши
    2. Njihova pesma je-U ime svih nas iz četrdeset i neke ;)

      Избриши
    3. xaxaxaxa vesele cetdesete!!!

      Избриши
  58. Jasno je njima da su vecinom parovi ovde nego se sad cupaju,

    ОдговориИзбриши
  59. trazili nam nikove po smokvi svasta mi na smokvu ni ne ulazimo odavno.Zar neznaju da nije smokva jedini sajt??

    ОдговориИзбриши
  60. mi neznamo ni dali imamo profil jos tamo bio je Jaiona20c,bili smo na swing klubu ali smo obrisali zbog ludaka tamo

    ОдговориИзбриши
  61. e i mi smo nesto bgpar24 ili parbg24 pojma nemamo a swing klub definitivno nikad vise,i na rotkvi smo bili al to je puklo

    ОдговориИзбриши
  62. umalo da zaboravim to sto pise sasha ne znaci da sam solo vec da mi debilno se potpisujem nikom:)) imam ime,a i kucam ja:))

    ОдговориИзбриши
  63. Njih se naravno ne tice nista od toga,njih zanima bela lista i novi sajt.Nedojebi samo o tome razmisljaju.Kao sto je i bilo ocekuvano pisu o sukobima gde su oni zrtve,pojedincima koji ih napadaju oni to svuda pricaju jer vise niko nece u spa ,sajt je prazan a obelezene parove niko ne poziva nigde.Frka im je bila i dosad a sad sa crnom listom jos im je gore.Veneramars im idu u klub te su dosli da ih brane.Posle par recenica zaboravili su na one koje su hteli da brane i poceli braniti sebe.Nisu oni pisali zbog venere i marsa:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. interesantno kako ovi protivnici crne liste u svojim komentarima koriste reci HEJT HEJTERI HEJTUJETE hmm ako se dobro secam te su se reci obilno koristile na crnoj listi koja je deljena na sajtu tacnije njihovoj tajnoj crnoj listi!!!! i onda znamo ko nam pise!!!

      Избриши
    2. Da,jos kad opale po pojedincima odmah znas ko pise.Iskopleksirane budale oni su bolji od pojedinaca jer inaju zenu za swing.Debilizam!!!Mozda neko hoce da bude pojedinac,mozda mu ne treba zena za swing!!!!!Mnogi parovi vole druzenje sa pojedincima ,medju njima ima super likova,cak nekad mnogo bolju komunikaciju imamo sa njima nego sa parovima.Kad krenu sa uvredama tipa Dojebnici i grebatori odmah se vidi da su iskompleksirani do bola i da pokusavaju sebe da uzdignu.Cela ta spa ekipa skoro cela je sastavljena od bivsih pojedinaca a na sav glas kreste protiv toga.S druge strane svi su liberalni,slobodoumni a vredjaju sve kojji nisu kao oni.Izvinite sto pusemo na ovom postu iznervirao nas njihov komentar gore.Jos kad vidimo po profilina da pisu,ne samo oni vec i na smokvi,Odjebite pojedinci,retardirani itd zgrozimo se.Ima dosadnih,al je mnogo vise onih normalnih i to vredja je je ruzni.Razmislite koliko ste slobodoumni?????????!!!!!!!!

      Избриши
    3. Racunica je vrlo jednostavna, prebrojis koliko ima profila parova u kojima pise da ne zele pojedince a koliko ima onih koji zele i sve ti bude jasno. Najrealnije vrlo mali procenat parova zele pojedince.
      Kad ljudi krenu sa uvredama na racun pojedinaca to je zato sto im je vise pun k nepismenih kojima nista ne znaci kada se napise u profilu TRAZIMO PAR ili POJEDINCI NE vec dodaju za prijatelje sve redom pa se onda desava kad god otvoris svoj profil zateknes po nekoliko kurceva koji bi da ti budu prijatelji. To traje i traje i tome nema kraja i onda ljudima pukne pa pocnu da stavljaju na blok svakog pojedinca i da vredjaju sve pojedince pa i one koji se ne ponasaju tako. Ti pojedinci koji su normalni mu dodju kolateralna steta jbg. Tako da to nema nikakve veze sa kompleksima i sa izdizanjem sebe nego sa zivcima. Cutis, cutis, cutis i kada ti prekipi onda sve redom opletes...

      Избриши
    4. Dobro postujemo vase misljenje ima stvarno ludaka i dosadnjakovica,drugo mnogi parovi ne pisu javno da traze pojedinca a traze.Mi poznajemo nekoliko pojedinaca i stvarno su ok imaju svoje zelje i to treba postovati,bude nam krivo kad neko napise nesto takvo jer nisu svi takvi.Inace u nekim slucajevima i jesu kompleksi u pitanju,vi po vasem pisanju vidimo da niste od tih.

      Избриши
  64. Jel njihov profil cokaimica,neki kazu da jeste.

    ОдговориИзбриши
  65. Hahahahahaha hahaha hahaha odlicna ideja

    ОдговориИзбриши
  66. Cokaimicika je njihov profil!!!

    ОдговориИзбриши
  67. Znam iz pouzdanih izvora da jedan par ima interesantnu prepisku s eva31 tj veneramars i da ce proslediti kad dodju s mora.

    ОдговориИзбриши
  68. Sa vise pomenutom recenicom Mi biramo ne dozvoljavamo da budemo izabrani su sve rekli o sebi.Oni na silu hoce da budu iznad svih.Zelje su jedno,a mogucnosti nesto sasvim drugo.Nama to dvoje nikad nisu ni zapali za oko sto se nas tice dvojka su.I da nema matori te godine ona nije interesantna deluju dosadno,razvlacenje po slikama u idijotskim pozama nama je degutatno.Zena deluje ko smorenjak neki i to jos opterecen.Sto neko napisa leva sisa des a sisa zabaci kosu levo,kosu desno,pokazi butku,sad drugu i sve slike stvarno ko jaje jajetu jbt zeno bar se presvuci.Smorno do bolaaaaaaaa.Ma pali bre na lecenje.

    ОдговориИзбриши
  69. Ja razumem da neko voli fotografiju i to je u redu ima parova koji zaista vole da slikaju i to treba razumeti,svi mi imamo svoje zelje,ali brateeeeeeeee da ti utripujes da treba da se takmicis i da se uneses u to,da nekog jos vredjas zbog slika eeeeeeee zamisli neko je zgodniji jbt smak sveta,neko je egzibicionista a ja nisam.WTF????Drugo bas su nasli s kim ce da se takmice i koga ce provociraju.

    ОдговориИзбриши
  70. Po najnovijoj fotografiji koju su objavili, mi stvarno ne vidimo cemu to takmicenje i sa kime se to takmice. Jer kao prvo, oni stvarno nemaju sta da ponude, da bi se sa bilo kime takmicili na Smokvi ( to se vidi u sada objavljenoj fotografiji najnovojoj ). Oni su nasli neku seljancicu od 50 i kusur godina, koju verovatno muz zaboravio jer mucenik radi u Rusiji, a zena sta ce, ima zelju. I sada ta neka seljanka, cuci tamo nesto ispred doticne, promenili ambijent u nekom programu, kao da su bili u vrticu, a ne negde konkretno. I mi stvarno ne vidimo znacaj ovde pomenute, jer oni nemaju, kako to narod kaze, konja za ovu trku. Konj je ostario, onemocao, ovo su poslednji momenti kada moze da onjusi nesto novo, a da nije njegovo, a naravno da ce naci nesto da onjusi, jer imamo dosta nasih koji su preko, a zene same kuci. Ali opet, apelujemo na pomenutu, da prekine sa takmicenjem, jer adekvatno ona kao ona, nema sta da ponudi, o njemu ne bi ni komentarisali. Potrebno ti je mnogo truda, i ulaganja u sebe, da bi prestigla neke parove na smokvi, to jest zene. Jer te zene iz tih parova, imaju vecu slobodu, vise harizme, o lepoti i telu, mislim glupo je to tebi i pricati, jer ti to ne shvatila. Ti se trudis, ali nekada stvarno treba odustati, jer okolnosti su ove ili cinjenica: JASI DEDICU I GLEDAJ SVOJA POSLA.

    ОдговориИзбриши
  71. hahahahaha a rade oni to i na swing klubu nego sto na smokvi su svi ovi popularniji parovi pa se tu oni primaju ko ludi sa slikama oce da izbijiju u prvi plan a druge zabole za to svi traze nekog za druzenje.Onda prsnu salju poruke odlepe zbog slika oni su ozbiljno preoptereceni eva31 veneramars,

    ОдговориИзбриши
  72. Taj par je nas na sajtu u porukama tako napao da mi nismo mogli doci sebi par dana.Mi smo stavljali slike na sajt par sati jer nam je net slabo radio i to je dugo trajalo ispostavi se da oni isto stavili galeriju i mi kako ubacujemo slike nasa galerija se pojavjuje uvek ispred njihove,sto nismo znali dok nam jedan par nije objasnio.Stigla je poruka od venera31mars47 a ko ste vi i sta to radite?odgovorili sa znakom pitanja i jos se predstavili ko majmuni neki.Odgovorili su Sta vama nije jasno?nasa galerija ima prednost na sajtu?!?!?ne mozete ubacivati slike posle nas vi ste novi ne znate ,na sta smo mi opet ko majmuni odgovorili sa ???? bili smo zbunjeni tek otvorili profil u jednom momentu smo mislili da je administratorski profil i mora tako da bude nismo nista razumeli.Nakon nasih ???? krecu psovke koje necemo pisati ovde gde nam bilo jasno da to nije administrator i vise nismo odgovarali.U toku te nedelje smo upoznali dva para kojima smo se pozalili i rekli su nam da su to nije nista novo da su lazovi da niko nema prednost vec da su oni u svojim glavama umislili da su vip.Moramo priznati da smo hteli obtisati profil tri dana po otvaranju,gomila pojedinaca nas napunila sa porukama jos venera31mars47 kao slag na tortu.Da nismo upoznali ta dva para a s jednim i dogovorili za dalje sigurno bi obrisali profil.Te psovke te reci to je ne shvatljivo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sving parovi crna lista12. август 2013. 09:53

      Nemojte se zavaravati da im Pedja vlasnik sajta nije i rekao nešto u stilu-samo Vi ubacujte slike,vi ste VIP i vaše slike imaju prednost.Vrlo verovatno da im je vlasnik sajta- alohaswing tj Pedja tj Egal ...potvrdio da imaju nekakvu prednost ne bi li ih privoleo da ubacuju slike...Više slika=više pojedinaca koji žele slike da vide a moraju pre toga da plate :)

      Избриши
  73. Ovo se desavalo na sajtu Smokva com to je hrvatski sajt ne znamo ko je vlasnik ali ako se nesto takvo radi takva ponuda bi bila data parovima boljeg izgleda od njih da bi kako bi kazete pojedinci placali.Zasto bi vlasnik nekog sajta ih hr to radio mislimo da je pre ovo drugo sto su nam parovi rekli.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Xaxaxaxa na smokvi to admin ne radi,oni su samo umislili da su VIP par a kad umislis nesto to ume gadna bolest da bude.

      Избриши
  74. i posle se vii pitate sto ih neko zeza sa slikama pa kako da ih covek ne zeza?kako?:))))))))))sami traze:))))))))

    ОдговориИзбриши
  75. Pricajte sta hocete ali ljudi prave odlicne slike!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oni ne prave odlicne slike oni kradu slike

      Избриши
    2. ne znamo sta je odlicno u tim slikama oni samo pokusavaju da bezuspesno kopiraju druge.Ljubavnici bgd imaju najbolje slike na sajtu a ovi opsednuti nek se jedu i dalje zbog toga.

      Избриши