четвртак, 14. фебруар 2013.

Isti Kur.. drugo pakovanje

PLAYGROUND COUPLE CLUB


Ne nasedajte na prevare,ovo je već mnogo puta vidjena prevara od strane Saše Buljavog...Jedino šta je istina u svemu je da je nova sezona,sve ostalo je LAŽ !!!


Stari klub na adresi kojoj je bio ispa intimo,što vam i dalje garantuje snimanje skrivenim kamerama!!!


Stari vlasnik,samo je "izvodjač radova" promenjen.Pre je to bio Branex,Mona,Yugosloveni,Dreamcouples,sada je to izmišljeni nick par "Playgraund"!!!!

Stara pravila,to što su napisali da je pojedincima zabranjen ulaz manje je bitno,ostaje ČINJENICA da je to i dalje Beogradski swing klan-lobi njih desetak parova,fašisti,ucenjivači i manijaci spremni da pošalju nekoga i u bolnicu kao muškarca od MacakMackica.

Tih desetak parova,okosnica Beogradskog fašističkog lobija su vlasnik sajta swingklub.com i njegovi sateliti.Nikoga od njih ne interesuje swing,prvenstveno su NANJUŠILI dobru zaradu i zato ne odustaju od svojih prevara ...

Miiiiiislim koliko čovek treba biti glup pa da nasedne na priču da je to novi klub samo je adresa stara od spa intimo štale???Treba možda neko da poveruje da su srušili onaj magacin i štalu i da su napravili stvarno swing klub i to NOV????

Kreteni !!!!

2 коментара:

  1. Neko sa swing kluba28. јул 2014. 10:47

    Nemojte biti toliko negativni,mi smo culi da vise nema one kombinacije u klubu-Tata.mama,sin,cerka i snaja...
    Sada je poredak malo promenjen-Sin,snaja,cerka,mama i Tata.....Tata vise nije lokomotiva u swing vozu,sada je odpozadi :)
    A inace u Srbistanu se rusi i gradi brze nego u Japanu,za 15 dana stvorena je komplet nov blok zgrada sa sve swing klubom u njemu...

    ОдговориИзбриши
  2. Neko sa swingklub.com10. октобар 2014. 17:12

    Ma ta Tijana -play ground po ocima joj se vidi da je stalno stondirana i naduvana...Devojka je skinuta sa strafte jbt...

    ОдговориИзбриши