четвртак, 14. фебруар 2013.

upsss



Nenormalno drzak i osion par.Za svaki prezir su!Kada su parovi ovde naveli da upss u stvari nije par nego pojedinac koji iznajmljuje "dame" da bi se družio sa parovima malo ko je verovao medjutim,On saam je sada to i dokazao svojim pisanjem na svom nicku na swingklub.com a inače nikako nam nije jasno ODAKLE njemu crveni dijamant???Crveni dijamant je za parove a kurtončić za pojedince kao što i jeste taj POJEDINAC "Upss",nepoštovanje sopstvenih pravila alohaswing samo pokazuje svoj bezobrazluk!

4 коментара:

  1. Ne kuzim cemu nervoza pojedinih likova sto ostavljaju ogavne komentare ?
    Gospodo,Vi ste osmislili crnulistu,Vi ste je pocjeli progurivat na smokvi,Vi ste birali i izabrali kandidate za crnu listu parova.Cemu ljutnja i bijes?Pisali ste uz vjetar a sada se nervozirate za kaj vam se vratilo u facu!!!

    ОдговориИзбриши
  2. koliko god im puta kazes da ne zelis da se upoznas sa njima oni ce pokusavati opet i opet i opet......i opet .AOnda ce krenuti da reklamiraju onaj usrani klub spa intimo pa tamo je extra pa tamo dodje 70extra zgonih parova za vikend(najveca laz koju smo u zivotu culi)Pa u taj cumez nemoze da stane ni 20. i tako.... dok ih ne oterate u tri p.......

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. Ako ništa drugo bar pokazujete svoju kulturu i elokventnost...
      Kako to gordo i kulturno zvuči- "ajd ne serite"

      Избриши