четвртак, 14. фебруар 2013.

YUGONOSTALGICARI

Drzak,skorojević.Ne verujem da treba neki veći komentar ako vam napišemo da su zaljubljeni u sneki38!

20 коментара:

  1. I gori od toga,glume hedoniste a ne znaju ni sta ta rec znaci...

    ОдговориИзбриши
  2. Sta reci.............
    Pozdrav od yugonostalgicara

    ОдговориИзбриши
  3. Vjerojatno nista ne reci.Sutnja je znak odobrenja i potvrde svjega napisanog :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ne kuzim cemu nervoza pojedinih likova sto ostavljaju ogavne komentare ?
    Gospodo,Vi ste osmislili crnu listu,Vi ste je pocjeli progurivat na smokvi,Vi ste birali i izabrali kandidate za crnu listu parova.Cemu ljutnja i bijes?Pisali ste uz vjetar a sada se nervozirate za kaj vam se vratilo u facu!!!

    ОдговориИзбриши
  5. Majke vam, hajde nam objasnite sta podrazumevate pod pojmom "skorojevic"? Ako vi znate sta to znaci, evo ja cu se posuti pepelom i javno priznati da ste u pravu!!!
    Pozdrav od yugonostalgicara

    ОдговориИзбриши
  6. Swing parovi crna lista6. март 2013. 09:37

    Vukajlija ga je nekako najbolje objasnio :)

    Uspeo čovek, ali tek od skoro. Počeo da pije viski jer ima para za to, tek kada stekne malo iskustva prećiće na vinjak. Vozi mečku, i svakih par meseci popravlja menjač jer i dalje menja brzine po traktorski, briše usta armanijevim rukavom. Pacer najgore vrste. Njemu su više pljuvali pod prozor nego Čedi Jovanoviću.

    ОдговориИзбриши
  7. Swing parovi crna lista6. март 2013. 09:50

    Или ако жечиш званичну верзију:
    Корен речи сноб налази се у латинском језику sine nobilitate - неплемић, грађанин без племићког порекла. Скраћеница те две речи је s.nob - сноб - неплемић ...Па нас то доводи до тога да су то особе које желе да остваре културно изједначење на вишем нивоу - остварење културне и друштвене промоције, док већ промовисани снобови настоје да се још више одвоје и повећају културну и социјалну дистанцу. Снобизам се задржао и у савременом друштву а одсликава се у вама и вама сличним паровима на сњинг сцени Србије :)

    ОдговориИзбриши
  8. Snob nije isto sto i skorojevic!
    A skorojevic je covek koji se obogatio od skoro, zato smo trazili objasnjenje, tako da nista ne kontamo, jer nema pas zasta da nas ujede...kamo srece da ste u pravu!
    pozdrav od yugonostalgicara

    ОдговориИзбриши
  9. Hahaha kao i sve ostalo šta dolazi sa vaše strane,kada vam se nešto dokaže,pokaže....Nikada Vi nećete priznati da je neko u pravu jer bože moj,ostajem Balkanac i provincijalac :)
    Sledeće šta je na redu a očekivano od Bg bande je da počneš sa prozivkom i pljuvačinom jer nemaš argumenata a po najmanje imaš srca da uradiš to šta si obećao :)
    Ne sekiraj se,ne zameramo niti smo očekivali da ćeš bilo šta priznati...Jednostavno takvi ste...

    ОдговориИзбриши
  10. Snob ili skorojević,definicija im ista,bar po wikipediji ako ne veruješ meni....
    A da bi bio skorojević,ne mora imati pas za šta da te ujede,dovoljna je želja da se ostvari kulturno izjednačavanje sa onima na višem nivou ...Mada i ti na višem nivou su diskutabilni i ne baš toliko vredni pažnje...

    ОдговориИзбриши
  11. Da li si se jednog momenta zapitao npr oko pojedinih parova,sto se tice navoda za njih,da su istiniti??
    Da li si se zapitao sta ako je bar 50% napisanog istina???
    Da li si se zapitao sta ako je 100% istina ona poruka pretnje deci???
    Pitanje je kako bi ti reagovao da neko preti tvoj deci ili da napiše kako tvoja zena voli seks sa kerovima i slicno!

    Kako bi ti reagovao?????

    ОдговориИзбриши
  12. Mozes slobodno napisati sta mislis i to iskreno,ne moramo objaviti tvoj odgovor.Niti bilo ko drugi mora procitati,pitamo tebe kao ljudsko bice.

    ОдговориИзбриши
  13. A i oko autora ove crne liste malo da pojasnim,ne verujem da nisi primetio kod sneki38 na smokvi koliko je parova bilo navedeno da su ludi,da su kreteni,da su prljavi,da su ovo ili ono...Jel znas broj parova koji je sneki naveo???Bilo ih je preko 200 napljuvanih sa njegove strane...Neka je od toga broja cetvrtina bilo pravi par,od te cetvrtine pola da je bilo nezasluzno prozvano,to je 25 parova vrlo ljutih na osobu zvanu Dejan...Spremalo se ovo dugo,odustajali,predomisljali se,na kraju kada se sve smirilo krecu na smokvi poruke sa nekakvom crnom listom na kojoj se prepoznaje Dejanov stil pisanja,dreamcouple i intermecov....i to o 4-5 parova koje licno poznajemo,tu je puklo...Evo sada,sta je Bg lobi trazio to je i dobio...Crnu listu al ne avetinjsku...

    ОдговориИзбриши
  14. Ma možemo mi vas da razumemo, vašu ogorčenost u odnosu na neke parove,ali zašto bre nas trpate u tu priču samo zato što smo stalno u klubu? Između ostalog muški deo našeg para tamo konobariše za neku crkavicu,što će reći i mi se trudimo da zaradimo koju paru više kako bismo prehranili našu decu, tako da smo za to vaše "skorojević" rekli da kamo sreće da ste u pravu,jer zaista jako teško živimo...
    pozdrav od yugonostalgicara
    PS:Slobodno objavite komentar,kao i svaki sledeći,jer se mi ne bojimo svojih reči, a i nije nas sramota što smo siromašni!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sving parovi crna lista17. јул 2013. 14:47

      Sada smo dobili i snimak razgovora koji si obavio preko Vjekinog fona sa jednim parom kojega su redovito pljuvali tvoji drugari iz spa intimo magacina.Vrlo zanimljiv razgovor i tvoje reci u smislu da je tebi lepo i fino i da te bas brige za sve ostalo a trazio si dokaz da je Dejan uputio onu poruku pretnje,kada si poruku dobio na uvid ucutao si i sada se pravis lud a rekao si do slivce-Ja bih ga prvi pljunuo u lice ako vidim orginalnu poruku!!!

      Избриши
  15. Izvinite ali,sami ste sebe strpali u ovu pricu pruzajuci podrsku najgorim parovima koji su se pojavili i koji postoje u swingu Srbije a i bivse Yuge.Umesto da ste pametno cutali Vi ste uboli u oko 10-ak parova svojim stavom,ponasanjem i podrskom manijacima...

    ОдговориИзбриши
  16. HAHAHAHAHAHA Svaka cast crnoj listi,od kako je C.L u funciji parovi na svim sajtovima postaju oprezniji,pitomiji i mnogo manje vulgarni i drski.Odmerava se svaka rec koju upucuju drugome,vodi se zestoka paznja na stil i nacin komunikacije...Sve i jedan nick na swing sajtovima se ustrucava biti bezobrazan i drzak jer je velika verovatnoca da u slucaju vulgarne komunikacije zavrsi ovde .Ako nista drugo C.L vredi samo zbog smanjene bezobzirnosti prema drugome u kuckanju poruka...

    Zivela crna lista swing parova!!!

    ОдговориИзбриши