среда, 13. фебруар 2013.

Mali dokaz kolika nam je dnevna posećenost




Slika govori više od milion reči,posećenost na dnevnom nivou se kreće od 5.000 do 8.000 posetilaca a svaka IP adresa se računa samo jednom na dan ....
Oni što umanjuju naš učinak i hoće da nas predstave lokalno neka se malo sada zamisle :)

46 коментара:

  1. A oni koji uopste nemaju profil na smokvi ce morati da otvore profil tamo da bi pisali ovde hahahahahaha

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sving parovi crna lista14. август 2013. 00:42

      smokva,pusica,swingoo,facebook...U obzir dolazi svaki drugi sajt sem fašističkog swingklub.com jer tamo su ostali samo manijaci,kreteni,drogoši i kurve što rade za pare i svaki normalan par izbegava taj sajt u širokom luku :)
      I ne radi se o dozvoli za pisanje nego ako naas hejtujete i pljujete ee,moraćete da se predstavite.Svaki ostali komentari pa eto čak i ovo tvoje "šokiranje" koje nije mrzeće već podrugljivo je objavljeno...

      Избриши
  2. Sving parovi crna lista14. август 2013. 03:37

    Anonimni kritičari SPCL neće biti objavljen vaš komentar ako ne upišete vaš pravi nick a to,koliko smo značajni i koliko imamo uticaja na normalne parove govori i činjenica da Vi ovde pokušavate da komentarišete i pljujete po Blogu.Svakog dana prebrišemo preko 50 postova od Vas gospodo iz spa ŠTALE,sama činjenica da ste opterećeni sa SPCL govori o tome koliko u stvari uticaja imamo :)

    ОдговориИзбриши
  3. Sving parovi crna lista14. август 2013. 03:41

    Možemo da se pohvalimo da smo juče probili limit od 8.000 IP adresa koje su nas posetile.Tačan broj IP adresa je 8.673 :)

    ОдговориИзбриши
  4. uticajan si kurac ! i glup si ko kurac!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Buljavi jel ti krivo što ovaj mali Blog ima veću posećenost za 1 minut nego tvoj sajt moja ljubav za godinu dana!?!?!?!?

      HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
      HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
      HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHAHHAHAH

      Избриши
    2. Sving parovi crna lista14. август 2013. 04:00

      Da,to je sistem i način komunikacije ljubitelja spa magacina :) psovke,poniženja i frustracija :D

      Избриши
    3. Sving parovi crna lista14. август 2013. 04:03

      Saznali smo da je povod ovim napadima koji su intezivirali juče i danas činjenica da parovi sa crne liste nisu upoznali niti jedan par u poslednjih mesec dana a u spa magacin niko nije došao ni vrata da otvori već 3 nedelje :)

      Избриши
    4. Ljudi su na godisnjim odmorima,zato ne rade!

      Избриши
  5. Slavoljub Sasa Stefanovic14. август 2013. 05:26

    Da se Verka pojebala sa Dekijem ne bi bilo pretnji deci,ne bi smo ti ovo sve napravili,ne bi objavili tvoje slike lica niti tvoju adresu a i nase okruzenje ne bi pisalo ruzne stvari o tebi.
    Kada se opametis i veki da picke Dekiju,mozda te i primimo u drustvo!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. NIKAD !!!!
      Ne trebate nam pa sve da ste jedini parovi u swingu!!

      Избриши
    2. Slavoljub Sasa Stefanovic14. август 2013. 05:28

      Sto si seljak,znas kakvih lepih parova imamo u spa intimu.Mladih,zgodnih a ako im naredimo svi ce biti sa vama,ovo ti je ponuda smiri se i dodji u klub.eto ne mora veki biti sa Dekijem.
      Smiri se,zaboravi sve kao da nista bilo nije.

      Избриши
    3. Kao prvo rekao sam ti već manijače u spa štalu nema šanse da dodjemo a IZVINJENJE prikladno kako nama odgovara je obavezno!
      Drugo-ako im narediš da budu sa nama?!?!?!Pa kome ti to naredjuješ i po kojem osnovu???
      Parovi moraju da se kresnu sa onima kojima ti kažeš???
      Jbt stvarno si dokazani makro!

      Избриши
    4. Slavoljub Sasa Stefanovic14. август 2013. 05:33

      Dacemo ti 500 evra da zaboravis sve!

      Избриши
    5. HAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHHAHAAHHHAHHHHAHAH
      To daj onim parovima koji su snimali porniće za tebe!!!!

      Избриши
    6. A sta zelis Simo?Necu da se izvinem za pretnje i poruke,jel mozemo na drugi nacin regulisati,bilo kako ali ti se necu javno izvinuti!

      Избриши
    7. Pogresno si protumacio tu poruku,jesam napisao da ce buldozer da ti srusi kucu i celavi tipovi da te izlome ali decu nisam spomenuo u kontekstu pretnji!

      Избриши
    8. Mrš u tri PM majmunske,napisao si kada dodju celavi tipovi da me polome da pazim na decu jer su lepa!!!!!
      Šta tu pogrešno ima da se protumači manijače jbm te nenormalnog!!!!!!!
      Znate vi šta ja hoću i odjebte dok ne budete spremni to da ispunite!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Избриши
    9. Slavoljub Sasa Stefanovic14. август 2013. 05:49

      Ponovi sta zelis da ne bude zabune.

      Избриши
    10. Govno smrdljivo!
      Jebacu ti onu mrsavu Veki kad tad.

      Deki gorila

      Избриши
    11. Jebati je nećeš,možeš samo da maštaš kao i do sada.

      Избриши
    12. Budale ce uvek biti budale,ponudio si im resenja u kojem svi mozete biti zadovoljni a oni odbijaju,i treba im tako kada su manijaci i kreteni ne treba im dozvoliti da vise ikome zaprete!!!

      Избриши
    13. Korektno prema njima i previse,pretili su vam,ucenjivali vas,maltretirali i ponizavali.Da su nama to radili ne bi smo im dali lak izlaz!

      Избриши
    14. Nece pristati oni na to,jer ako to urade nece imati koda da pljuju i ponizavaju!

      Избриши
    15. Ma to su kreteni ni ne shvataju da si im ponudio da se izvuku iz blata.

      Избриши
    16. Simo legenda si sta cemo mi ako tebe ne bude na netu jbt pa ko ce nam davati izvestaje i komentare magacina stala i cumeza,nemoj Simo da pristajes plizzz

      Избриши
    17. Za ovo mozes da popijes tuzbu debelu

      Избриши
    18. O da,može bez problema taman da ne moram ja da se mučim oko vaših pretnji našem detetu i ostalim manijakalnim stvarima koje ste npr nudili poput belog :)

      Избриши
    19. Samo da vas podsetim sinoć ste nam ovo ponudili:

      Анониман14. август 2013. 02.00
      Pa jer to tebi smeta, sto nemas cime da kupis, travu i belo? To tebe muci, sto mi imamo od cega? Pa kazi dodji dacemo ti. Dacemo ti vise nego sto ti i treba. Taman koliko ti sleduje

      ОдговориИзбриши

      Избриши
    20. Zamisli jbt da Sasa sam za sebe resi i ispostuje Simu i nestane svo pisanje o spa intimu sa interneta,uzas.Niko vise ne bi znao kolika je to rupcaga!

      Избриши
  6. Sving parovi crna lista14. август 2013. 06:50

    Ako je ovaj blog toliko nebitan,mali i neprimetan od ostalih parova i niko ga ne cita,imam jedno pitanje za vas gospodo iz spa-a sto se onda toooliko trudite da pisete ovde,cemu toliki vasi komentari,zasto nam pridajete na vaznosti kada smo nebitni i ne znacimo nista parovima u swingu?

    ОдговориИзбриши
  7. Buljavi ja sam ti rekao šta sam imao a ti dobro razmisli da li ćeš i dalje da pretiš i objavljuješ slike naših lica,da li ćeš da podržavaš pretnje deci i da li ćeš i dalje da nam nudiš dop i travu...Razmisli dobro šta ti se više isplati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pošto iz njihovih pristiglih komentara vidimo da im je mnogo žao što smo im ponudili trajno rešenje sukoba,povlačimo ponudu i nastavljamo po starom tj otkrivamo sve njihove mahinacije,prevare i pretnje!

      Srdačan pozdrav od Sime i Veki,družimo se ovako još par godina...

      Избриши
  8. Ti si samo debil koji misli da je vazan sa necim ovde.Od svih komentara koje sam procitao mozda ali mozda je jos neko napisao ostalo pises sam.Sada idu sve tvoje objave javno na Smokvi a ne na ovom tvom usranom blogu gde udju maximum 45 njih i gde objavis ono sta se tebi svidja samo sad prati Smokvu I swingclub. A TAMO IDE ISTINA SVA TVOJA O TEBI

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. O Bože kakvih budaletina ima na ovom svetu,ljudska glupost i kosmos nema granica,mada se u poslednje vreme dokazuje da je kosmos poseduje a budale poput ovih iz spa magacina,ma neograničeno glupi!!!!

      Samo napred,smokvu mogu da pratim a fašistički sajt swingklub.com na sreću ne mogu jer mi je milosrdni andjeo Pedja-alohaswing obrisao profil kada nam je sneki38 pretio detetu a vi manijaci dali podršku Gorili!!!

      Избриши
  9. Nije vam obrisao profil zbog toga vec zato sto ste blogovali gluposti i palili vatru!!!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slušaj ti šuplji somonjo iz spa štale,profil nam je obrisan posle pretnji upućenih našem detetu od strane sneki38,posle toga nismo imali profil na swingklub.com.....Pedja ili neko njemu blizak je napravio drugi naš profil sa željom da nas ponižavaju i podcenjuju.Kada smo saznali da ponovo na tom nacističkom sajtu postoji naš profil,zamolili smo neke prijatelje i posle izvesnog vremena smo imali kontrolu nad tim profilom "9 ipo nedelja"...
      Čim je shvatio da profil više nije pod njegovom kontrolom jer smo to jasvno i napisali on ga je po drugi put izbrisao....
      I dan danas vi i vaše društvo pravite profile koji bi trebali da podsećaju na nas,sve iz razloga da nas ponižavate i dalje...

      Избриши
  10. Ja nisam iz spa stale tamo nikad usao nisam pisem cinjenice,nije tacno to sto pisete.Kako smo se onda bideli moja zena i ja sa vama na cam ,pisali na sajtu mesecima nakon tih pretnji?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nakon pretnji našem detetu naš nick je bio aktivan mooožda još samo mesec dana a svaki dan je nbio proveden u raspravci sa Pedjom o tome kako ne želi da sancioniše pretnje deci i štiti manijaka....Kada smo rekli da ne odustajemo od sadisfakcije On nas je obrisao.....Posle toga,vrlo prosto,niste sa nama pisali već sa nekime ko se predstavljao kao mi na lažnom nicku napravljenim samo da bi nas ponižavali!!!!...

      Избриши
    2. Kako smo pisali sa nekim drugim a vas videli na cam?

      Избриши
    3. Pa ne znam stvarno koga ste Vi videli na kameri,niti znamo koji ste par pa da bi mogli u opšte da vam odgovorimo da li smo u opšte ikada i kuckali sa vama bilo gde.Mi smo 9 ipo nedelja,a Vi???

      Избриши
  11. Prave profile koji podsecaju na vas??Da li zaista verujete da se neko bavi vama do te mere??

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Npr evo ti se sada baviš sa nama,kojim povodom?Zaštita spa štale,manijaka sneki38 ili pedofila i drogoša koji posećuju spa?

      Избриши
    2. Sami ste pozvali parove da se ukljuce u blog zar ne?Evo mi se ukljucili .

      Избриши
    3. Nisu svi zastitnici te vase spa stale mi nemamo nista sa tim samo vidimo nelogicnosti.

      Избриши
    4. Sving parovi crna lista23. август 2013. 13:48

      Mi smo pozvali parove da se ukljuce u blog a 9 ipo su skoro od prvog dana prisutni.
      Spa intimo stala je Vasa a ne nasa :)

      Избриши