четвртак, 14. фебруар 2013.

Bilja Biljic -Platičevski čobani








      

Smradovi nevidjeni,srmde za sve pare,tvora peku oči kada udje u istu prostoriju sa njima,najbolje su ih opisali parovi koji su imali tu "čast" da ih upoznaju..



Bilja Biljic par kretena i idiota,JEBO IM PAS MATER U USTA BLESAVA I ZARAŽENA !!!!!!!!!!!
Ona žvalavuša,sve se belo okorelo oko usta a on se kupao nije valjda samo leti,kaže neće da spira sloj sa sebe....
Bili sinoć da se upoznamo,Oni su prvo bili sinoc u Koceljevoj na pola puta da upoznaju neki par iz Valjeva i verovatno su ih odjebali kao i mi,ma i povraćali smo,,, ni kafu nismo popili sa njima...PAROVI PAZITE SE OVIH ODVRATNIH PRLJAVŠTINA.....
Tipza Sve каже да му се свиђа ово.
Коментари
Nena Neglize Negližeić Jbm vas blesave,pa gde ste njih isli da upoznate???Sto niste pitali ,rekli bi vam odmah,to su bre zvalavi kreteni,seljacine koje nemaju ni kulture a ni obrazovanja a higijena im je u pm na nivou srednjeg veka jebali vas oni ...
Marija Terzija
Marija Terzija odakle su bilja biljic?
Svetlana Stević
Svetlana Stević Seljacine iz Platiceva kod Sapca...
Marija Terzija
Marija Terzija plavusa?
Svetlana Stević
Svetlana Stević kosa joj je bila pokupljen i imala je maramu kao mormonka al mislim da je bilo naznaka plavoga,,,,ma fuj bwe zivot nam se zgadio cim smo ih videli...znas ono na slici misica a u zivo PRASICA !!!!
Svetlana Stević
Svetlana Stević Da evo muz kaze da je on bolje video,jeste bila plava ali izrastci crne 10 cm pa se ne moze bas odrediti koje je boja a koje prljavo zuto...
Marija Terzija
Marija Terzija izvini nemam takav utisak o njima, s obzirom da ih znam vec poduze vreme.
Nena Neglize Negližeić
Nena Neglize Negližeić Da se mi malo umesamo,vidim da postoji pozitivna identifikacija tj da ste prepoznali o kojem paru se radi kada su opisali njihovu prljavstinu,,,Marija ako su ti grobovi za vas dobri to onda samo govori o vasem ukusu a boga mi dosta i o tome kakvi ste v vi sami,,,,drugo ko si to pa ti??Neki pojedinac drkos koji bi natakao i kravu samo da nesto pojebe!?!?a ako ste par baaas me zivo zanima koji vam je profil na swing klubu????
Vedrana Škrljić
Vedrana Škrljić Daj bre Marija sta glumis i koga branis?Biljanu i Lazu cobane iz Platiceva?Ne vredjam u opste,bave se stocarstvom i gaje ovce!
Pa mi ih znamo iz skolskih dana,mi smo iz Jarka to je mesto pored i nistaSvetlana Stević nije slagala,cak je istina i gora od navedene! A ti ako se pronalazis u tom smradu i ne smeta vam njihova prljavstina samo napred samo nemojte zezati ovde normalne parove.

Нема коментара:

Постави коментар